Despre simulările elevilor din anii terminali

Personal fac parte dintr-o generație pe care s-au făcut doar teste. În clasa a 7-a am dat examen, într-a 8-a examen iar acum la liceu se pare că nu am scăpat. Se pare că cei de la guvern vor să știe la ce să se aștepte la vară și astfel ne mai umple nouă timpul în care cică ar trebui să învățăm cu niște simulări.

Am dat azi prima simulare și nu a fost deloc grea însă au fost trei ore în care aș fi putut face pregătire la istorie, materie la care scârțâi puțin.

Mai mult, pe lângă simulările acestea care ne fură o săptămână din program se pare că un alt experiment făcut pe noi sunt tezele cu subiect pe țară care se vor organiza peste nu știu cât timp.

Nu prea înțeleg rostul acestor teste, mai exact cu ce îi ajută pe cei de ”sus”. Adică aceștia nu vor să înțeleagă faptul că bacul este luat doar de cei care au minim un neuron și care în cei patru ani de liceu au mai venit și pe la ore iar pe lângă caterinca făcută pentru propriul amuzament, au mai ascultat și ”prostiile” spuse de săracii profesori.

Eu unul nu îmi fac prea mari probleme pentru BAC deoarece în patru ani de zile am învățat și continui să fac asta deoarece știu că o fac pentru binele meu și pentru un viitor mai bun.

Voi ce părere aveți despre aceste simulări și teze cu subiect pe țară pe care urmează să le dăm ?

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *