Despre activitatile pe care le fac atunci cand nu scriu

Scrisul este desigur o activitate foarte placuta, insa de multe ori simti nevoia unei pauze, timp in care inspiratia sa isi poata reveni, iar acea pauza trebuie sa ti-o ocupi desigur cu alte activitati. Scriu zilnic cel putine cate 10 articole, deci deseori simt nevoia unei pauze, iar de cele mai multe ori pauza mea este tot in fata laptopului insa nu o petrec scriind ci jucandu-ma.

Pentru ca uneori pur si simplu unele cuvinte nu se mai leaga, iar o fraza pare tot mai greu de scris, aleg sa fac o pauza de la scris, facand ceva mai creativ. Mai exact, ma refer la acele jocuri de colorat animale care pe mine cel putin ma relaxeaza uimitor de mult, si asta nu e valabil doar in cazul meu, deoarece am vazut ca de exemplu cartile de colorat pentru adulti devin tot mai populare si tot mai multe persoane mai in varsta aleg sa se relaxeze jucand astfel de jocuri.

Asta pentru ca jocurile de colorat ma ajuta sa imi extind granitele atunci cand vine vorba de imaginatie, astfel incat se simte acest lucru si atunci cand scriu. Parca si textele mele devin mai colorate, iar asta este foarte important atunci cand iti doresti sa ai pe blog numai articole atractive, fara texte plicticoase si monotone.

Eu unul joc aceste jocuri pe un site unde intru, din cate am vazut in istoric, cel putin de vreo 2-3 ori pe zi. Caci cam de atatea ori iau pauza atunci cand scriu. Uneori ma joc chiar si inainte sa adorm, pentru ca adorm mai usor si mai relaxat totodata.

Astfel, va recomand si voua sa va jucati mai des jocuri de colorat, indiferent de varsta pe care o aveti, asta pentru un creier mai creativ si pentru mai multa imaginatie totodata.

color-787251_1280

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *