De maine voi scrie pe tableta

Dupa ce am agonisit cu greu 250 de lei, zilele trecute nu stiam exact ce sa-mi cumpar cu ei nefiind sigur de ceea ce am nevoie. Aseara eram foarte hotarat sa imi cumpar role care costau, din spusele unui prieten, doar 105 lei insa cand am ajuns la magazin singura oferta era de 140 de lei si m-am razgandit.

De dimineata m-am trezit cu un singur gand: vreau tableta. Atat in tramvai cat si la prima ora, care e engleza, am stat numai pe PC Garage si am analizat toate ofertele pe care mi le permiteam. Am ajuns la tableta asta care m-a atras cel mai mult. Voiam initial sa imi iau o tableta care costa mai putin, 220 de lei, insa aceea avea un procesor cu un singur nucleu si, cu toate ca nu sunt un mare cunoscator de IT, stiu sigur ca un dual core e mai bun.

De asemenea am tinut cont de faptul ca eu nu o iau decat ca sa navighez pe internet atunci cand nu sunt acasa, cu ajutorul modem-ului de la Vodafone, si vazand ca aceasta vine la pachet si cu o husa cu tastatura am zis ca sigur e ceea ce imi trebuie.

Astfel de maine, sper ca atunci imi va aduce tableta, sper sa scriu pe blog si de pe tableta ca no, e la moda. Nu! Nu mi-am luat tableta pentru ca e la moda ci doar am nevoie sa accesez internetul cat mai usor posibil de oriunde m-as afla.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *