De ce recomand sa ne jucam jocuri cu bile gratis in timpul liber?

Traim intr-o societate care ne impinge constant catre stres, oboseala, presiune si uneori chiar monotonie. Stam non-stop si alergam dupa bani, dupa job, dupa colaborari si diverse obligatii. Avem mare nevoie de relaxare, insa plecatul la munte sau la mare nu e intotdeauna accesibil sau usor/ieftin.

Ce trebuie sa stii despre jocuri cu bile gratis

jocuri cu bile gratisO alta varianta o reprezinta escapadele in jocuri, de obicei jocuri pe PC – cum ar fi Warcraft, CS 1.6, CS GO si multe altele. Dar acelea sunt ‘gropi de timp’ (time consumere). In momentul in care ti-ai instalat un joc mai interesant pe PC cresc FOARTE MULT sansele sa te lasi pe tanjeala cu munca, obligatiile si sarcinile cotidiene.

Care e solutia atunci? Pai, este destul de simpla. Exista jocuri online, mai degraba – joculete. Si aici nu ma refer la Ikariam, Triburile sau alte jocuri browser-based, ci la mici joculete online ca in vremurile bune. Ca in vremurile Miniclip.

Unde sa gasesti cele mai frumoase jocuri cu bile?

Aceste joculete le vei gasi pe numeroase site-uri. Eu am ales jocuri cu bile, mi se par foarte distractive si simpliste, isi fac treaba – te destreseaza destul de rapid. Am gasit spre exemplu, site-ul jocuri-bile.org care mi s-a parut foarte simpatic. E drept, nu are zeci de mii de jocuri, ceea ce il face mai bun. Nu are jocuri la tona, ci se axeaza pe calitate jocului. In mare parte, n-am reusit sa dau pe acest site peste vreun joc care sa nu ma captiveze sau care sa ma plictiseasca. Toate m-au destresat. Unele mi-au placut mai mult, altele mai putin.

Faza simpatica e ca am gasit o categorie de jocuri numita “Epic”, unde am regasit consacratul “Flappy Birds”. Mai tii minte, nu? Jocul ala care s-a viralizat si care a distrus nervii tuturor acum ceva vreme. Foarte simpatic, mi-a facut placere sa-l joc din nou, chiar daca m-a intaratat vreo 20 de minute sa-mi depasesc recordul.

Am mai gasit si o categorie foarte tare de jocuri pe site-ul mentionat mai devreme, categoria de jocuri cu Zuma. Deja Zuma nu mai are nevoie de nici o introducere (dar totusi o gasiti aici), fiind un brand. Tin minte ce mult se juca tata acest joc, ii place foarte mult si il joaca si in continuare. Adevarul e ca, pe cat de simplist jocul, pe atat de ‘addictive’.  Unul din jocurile “brand” ale internetului. Mai era si Luxor, tot un fel de Zuma dar cu piramide si egipteni. Foarte dragute jocurile acestea, chiar m-am bucurat mult sa le regasesc pe site.

Mai bag 10 minute de distractie cu joculetele astea si ma intorc la treaba. 🙂

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *