De ce sa dai bani la salon pentru a-ti pune unghii cu gel cand poti face acest lucru si singura, de acasa?

In momentul de fata am observat cum retelele de socializare sunt pur si simplu invadate de asa-zise manichiuriste care au un “portofoliu” destul de stufos, format in mare parte din vecinele de bloc, rude, cunostinte si prietene. Desi nu au o pregatire speciala in acest sens, acestea practica preturi destul de apropiate de cele ale salonurilor din oras, asadar nu prea vad sa existe un motiv intemeiat pentru a apela la ele.

unghii cu gel

Sincer, eu nu recomand sa dai bani nici macar la salon, pentru ca ai posibilitatea sa iti faci singura unghii cu gel acasa, cu putina rabdare la inceput (pana inveti toti pasii necesari) si practica (nu prea ar trebui sa ai mai sperante de la prima incercare, dar pe parcurs, o sa poti observa cum rezultatul va fi foarte apropiat de cel al saloanelor la care ai mers pana acum).

Pentru inceput, este bine sa incepi sa urmaresti cat mai multe tutoriale pe acest subiect (gasesti o sursa inepuizabila pe YouTube), urmand ca mai apoi sa iti achizitionezi instrumente si materiale profesionale despre care poti sa vezi aici mai multe detalii si sa incepi sa treci la treaba. Eu iti dau urmatorul sfat, si anume ca orice s-ar intampla sa nu sari peste pasii necesari amintiti in cadrul tutorialelor pe care le-ai vizionat sau despre care ai citit pe diferite bloguri, pentru ca fiecare in parte este important.

Iti mai dau de asemenea un sfat, si anume ca, fiind inca la inceput, sa nu te arunci din prima spre cele mai complicate modele pentru ca vei sfarsi prin a fi dezamagita de rezultatul pe care il vei obtine si cu siguranta ti se va cam duce cheful de a mai continua sa te perfectionezi, crezand ca acest domeniu pur si simplu nu este pentru tine. Adevarul este ca, daca iti propui ceva, atunci cu siguranta vei putea reusi.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *