De ce sa alegeti balustrade din inox si lemn?

In caldirile cu etaj, balustradele sunt foarte importante, motiv pentru care am decis sa discutam in acest articol despre balustrade inox lemn. Aceasta este o categorie de produse aparate pentru ca exista o varietate uriasa de modele si combinatii din care puteti alege astfel incat balustrada inox lemn sa se potriveasca perfect in interior.

Cea mai buna solutie pentru orice decor interior

De ce sa alegeti o balustrada inox lemn? Raspunsul este cat se poate de simplu. Combinatia dintre metal si lemn ofera doua avantaje majore, de care vom discuta mai jos, eleganta si durabilitate. Indiferent in ce stil va amenajati interiorul, combinatia de lemn si inox se potriveste perfect de fiecare data. In functie de designul lemnului sau al metalului puteti sa amplasati o balustrada inox lemn intr-un interior amenajat clasic sau intr-unul amenajat modern, respectiv minimalist si in functie de modele si culori se va potrivi perfect.

Avantajele utilizarii mixului de lemn si inox

Atunci cand optati pentru balustrede inox lemn o faceti cu siguranta pentru ca stiti care sunt avantajele. In primul rand beneficiati de durabilitate si rezistenta. Atat lemnul cat si inoxul sunt doua materiale care rezista perfect trecerii timpului si daca este intretinuta corespunzator, o balustrada inox lemn isi va pastra aspectul pentru foarte mul timp.

In al doilea rand, atunci cand aveti montate balustrade inox lemn beneficiati de eleganta. Lemnul este un material elegant prin sine insusi, iar cu un finisaj corespunzator sau detalii unice veti avea cu siguranta un interior realizat cu gust.

Usor de intretinut

Un al treilea avantaj oferit de gama de produse balustrade inox lemn este faptul ca se pot intretine foarte usor, utilizand solutii si produse speciale. Inoxul este unul dintre cele mai simplu de intretinut si curatat materiale existente. Tot ce trebuie sa faceti este sa evitati contactul dintre inox si substantele sau materialele abrazive pentru a evita zgarierea suprafetei acestuia.

In ceea ce priveste lemnul, acesta este un material de constructii utilizat din cele mai vechi timpuri tocmai datorita rezistentei sale. Se va intretine usor si simplu, cu ajutorul solutiilor speciale pentru lemn in combinatii cu lavete moi si alte textile care sa nu zgarie suprafata. Materialele din care sunt facute produsele din categoria balustrade inox lemn sunt durabile si rezistente, facute special pentru a rezista inclusiv la trafic intens.

Unde gasiti cele mai bune produse

Daca va intrebati unde gasiti cele mai interesante balustrade inox lemn, noi avem raspunsul, la Artexpert Inox. Suntem singura firma de pe piata care realizeaza proiecte unice care includ inoxul, lemnul si sticla securizata. Pentru fiecare proiect utilizam materiale de o calitate superioara pentru ca fiecare client sa fie multumit produsul final obtinut.

Pentru a lua legatura cu unul dintre expertii din echipa noastra pentru realizarea de balustrade inox lemn, va recomandam sa accesati linkul de mai sus si sa utilizati datele de contact. Abia asteptam sa va punem ideile in practica si sa dam contur balustradei dorite.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *