De ce nu traiesc oamenii bine

De cele mai multe ori, un om, atunci cand crede el ca nu traieste bine si ar avea nevoie de o viata mai buna da vina pe cei de sus, iar aici ma refer la parlament, conducere etc. Ei bine daca stam sa ne gandim nu e vina lor de fiecare data pentru ca stiti cum e vorba aceea Dumnezeu iti da, dar nu iti pune si in traista.

Putina lume stie cum sa se limiteze. Oamenii nu stiu sa se multumeasca cu putin si asta duce la acel trai rau despre care vorbeam mai sus.

Omul isi ia salariul insa in loc sa il investeasca in ceva util pentru a incerca sa castige alti bani ii cheltuie in cel mai neinspirat mod posibil. De exemplu am foarte multi prieteni care imediat dupa ce au luat carnetul si-au cumparat o masina cu toate ca nu aveau nevoie de ea in mod obligatoriu. Astfel pentru acea masina sunt nevoiti sa scoata bani din buzunar pentru benzina, cheltuita in plimbari bineinteles, masina devenind o sursa care le mananca banii.

Asadar, oameni buni.. cei de sus nu au nicio vina ca voi nu stiti cum sa administrati banii in mod corect si ca nu aveti o educatie financiara.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *