De ce este important sa ai un logo

Multe firme din ziua de azi nu isi mai cumpara cate un logo deoarece considera ca nu este necesar. Mai multe dintre ele aleg sa isi faca singure un logo, care de cele mai multe ori nu este prea reusit. Totusi, tot ce fac aceste firme este o mare greseala.

Fiecare companie trebuie sa aiba un logo care sa o reprezinte. Totusi acesta nu poate fi creat de catre oricine ci de catre o alta firma specializata in acest domeniu. In primul rand un logo trebuie sa fie cat mai reprezentativ, frumos ca aspect dar si memorabil deoarece clientii trebuie sa iti tina minte compania pentru a reveni.

De cand stau pe net am tot avut nevoie de cate un logo pentru cate un site, forum sau blog. Am inceput sa cumpar de la freelanceri insa de multe ori ma nemultumea atat rezultatul cat si atitudinea cu care tratau acestia comanda mea. Astfel am renuntat sa apelez la astfel de persoane si am trecut la un nivel mai inalt.

Am inceput sa caut o firma care sa se ocupe cu crearea de logo-uri. Am cerut intai parerea unor prieteni din mediul online iar acestia mi-au recomandat Logo1. Am privit initial putin cam sceptic recomandarea insa am zis sa caut si alte pareri. Pe internet, numai pareri pozitive. Am tinut insa sa nu comand pana nu vad ce poate sa faca aceasta firma. M-am bucurat cand am vazut ca au pe site un portofoliu. Am fost cucerit de la primele trei logo-uri din portofoliu. Totusi las putin Logo1 insa voi reveni curand.

De ce este important sa ai un logo

Un logo ii spune clientului cu ce se ocupa firma ta.Un logo reuseste sa faca din firma ta oaia neagra, insa aici este neagra din punct de vedere pozitiv. Vreau sa zic ca un logo evidentiaza firma ta, o personalizeaza. Un logo ii spune clientului tau sa apeleze la serviciile firmei tale. Un logo arata ca firma ta este altfel, intr-un sens bun. Un logo aduce culoare firmei tale. Un logo ramane in mintea clientului si va reapela la firma ta. Un logo iti fidelizeaza clientii. Un logo iti face compania mai frumoasa.

Te gandeai pana acum cat de important este un logo ? Poate ca in fraza de mai sus m-am repetat, am facut-o insa intentionat pentru a accentua importanta unui logo.

De ce recomand Logo1 ?

Totusi nu orice logo poate face toate cele de mai sus. Un logo trebuie conceput de cineva care se pricepe in acest domeniu. In acest caz eu va recomand Logo1, una din cele mai bune companii la realizare logo firma.

Totusi poate va intrebati de ce recomand aceasta firma. Ei bine recomandarea mea este justificata in primul rand de portofoliul pe care il puteti gasi pe site-ul acestora. Cum sa nu comanzi un logo de la ei cand vezi la portofoliu un logo ca acesta:

Inca nu v-am prezentat motivele pentru care ar trebui sa comanzi un logo de pe Logo1. Ei bine eu comand logo-uri de aici deoarece:

1.Creaza logo frumoase

Iar cel mai bun exemplu este chiar cel de mai sus. Puteti gasi insa mai multe la ei pe site, Logo1.ro, la sectiunea portofoliu.

2.Preturi bune

Freelancerii imi cereau cam aceleasi preturi ca pe Logo1 insa calitatea logo-urilor era mult mai mica. Nu stiu cum vi se pare voua pretul de 350 de lei, insa mie mi se pare chiar o investitie foarte buna.

3.Revizii nelimitate

Pentru cei 350 de lei, Logo1 iti ofera 4 designuri. Adica 4 logo-uri relativ diferite. Sa zicem ca te decizi asupra unuia si il alegi. Peste nu stiu cat timp iti schimbi designul site-ului care din albastru devine rosu. Ei bine logo-ul a ramas albastru si tu vrei sa devina rosu. Logo1 va face acest lucru pentru tine.

4.Livrare rapida

In general nu ma prea grabeam sa primesc logo. Totusi il primeam in doar cateva zile iar acest lucru ma bucura tare mult.

5.Nu iti place logo-ul primit ?

Nu e o investitie esuata deoarece daca nu iti place deloc logo-ul primit iti poti cere banii inapoi.

Motive sunt multe. Chiar foarte multe. Totusi am spus lucrurile care m-au convins pe mine asa ca nu va mai ramane decat sa comandati un logo de la aceasta companie si cu siguranta imi veti multumi pentru pontul vandut. Afacerea dumneavoastra va inflori peste noapte, va asigur.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *