De ce e bine sa fii online pe net

Sursa www.echipamesterului.ro

Multe firme si companii din ziua de azi refuza sa isi faca un site sau o pagina de Facebook zicand faptul ca ei nu au nevoie de asa ceva. Mentalitatea este complet gresita si, consider eu, ar trebui sa se adapteze noilor trenduri daca vor ca sa aiba succes pe cu compania lor.

Acum tot mai multe firme de taximetrie isi fac propriile aplicatii pentru Android cu ajutorul carora clientii pot gasi mult mai usor un taxi liber pentru a-i duce la destinatie. Iar acum cum aproape fiecare om are un telefon destept clientii vor aparea mult mai repede iar banii castigati vor fi mai multi. Si acesta este avantajul prezentei in online si adaptarii noilor trenduri.

Sa luam un alt exemplu. Sa zicem ca mie mi se strica o priza si nu am timp sa merg prin oras sa caut un instalator ci vreau sa il gasesc mult mai usor. Daca tu ca instalator iti faci un site si te ocupi cat mai bine de el, dupa ce voi cauta pe Google instalator bucuresti te voi gasi si astfel eu sunt scutit de cautarea greoaie a unui instalator iar tu castigi mai multi clienti.

Si totusi putine persoane vad avantajul prezentei in online iar uneori chiar o desconsidera. Mi se pare cea mai mare greseala si admir oamenii, in acest caz instalatorii, care au ales sa-si prezinte afacerea pe internet, trecand astfel la un nivel superior. De asemenea daca tu ca instalator vei fi gasit pe Google atunci cu siguranta vei da dovada de profesionalism iar clientul va avea mult mai mare incredere in tine si in serviciile tale.

Anul acesta ar trebui ca fiecare firma sa aiba propriul site si propriile pagini/conturi pe retelele de socializare deoarece daca nu vor face acest pas vor ramane in urma si astfel concurenta le vor lua fata considerabil. De asemenea, dupa cum probabil ati observat, mediul online are o influenta tot mai mare asupra oamenilor care au ajuns sa prefere internetul pentru a face cumparaturi in loc sa mai coboare din apartament si sa mearga la un magazin. Gasim acum librarii, magazine de electronice, de imbracaminte, sportive, bijuterii si tot ce dorim pe internet astfel incat si instalatorii ar trebui sa fie prezenti acolo.

Eu unul daca as fi instalator as alege sa fac echipa cu cati mai multi instalatori si sa facem o companie prezenta aproape in toate orasele. Astfel cu siguranta mi-as castiga un renume, incredere dar si o influenta cat mai mare pe aceasta piata a instalatorilor. Cum ar fi daca ai avea nevoie de un instalator si, intrand pe un site, ai vedea toti instalatorii disponibili din orasul tau si numerele de telefon a acestora precum si alte date de contact. Nu ar fi mai usor ?

Cu toate ca am o varsta destul de frageda si abia scot capul in lume (vorba aia) si inca nu sunt un antreprenor, sunt sigur ca prezenta in online ar trebui sa fie obligatorie pentru absolut orice firma care isi doreste sa progreseze de la o zi la alta.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *