De ce aș vrea să fiu femeie

Cu toate că din câte se spune e mai greu să fii femeie mie mi se pare chiar mult mai simplu. În primul rând ca femeie dispui de mult mai multă atenție iar dacă mai ești și desteaptă știi să profiți, și nu mă refer la femeile acelea numite urât – cuvântul cu C- ci la femeile deștepte.

Ca femeie vei primi din start mult mai multă atenție. Sunt foarte mulți domni gentelman-i care se oferă să plătească ei masa în oraș, filmul sau orice alt bilet la orice alt eveniment. Practic ca femeie dispui de foarte multă atenție iar dacă ai puțin creier știi să o folosești în folosul tău.

De asemenea femeile își găsesc mult mai ușor de lucru. Acest fapt se datorează frumuseții de care foarte multe dame dispun astfel încât angajatorii rămân cuceriți. Totuși, spre deosebire de noi bărbații, femeile pot obține bani cu ajutorul frumuseții. Nu mă refer la prostituție ci la muncă cinstită. Un bun exemplu sunt foto modelele care pe lângă bani dispun și de foarte multă popularitate.

Un job care a luat amploare în ultimii ani este video chat-ul. Acesta se poate face de acasă iar pentru câteva ori pe zi se câștiga niște bani foarte frumoși. Astfel nu trebuie să fii într-un oraș mare pentru a putea avea un asemenea job. Posibilitatea angajării există și în orășele mai mici sau chiar și în alte țări. Putem căuta pe Google video chat și cu siguranță vom găsi o companie la care să aplicăm pentru a câștiga bani foarte confortabil de acasă. De asemenea multe astfel de companii oferă chiar un cameră unde să ne simțim acasă asta în cazul în care nu dorim să lucrăm chiar de la domiciliu.

Eu ca băiat regret faptul că nu am această posibilitate și sincer să fiu dacă aș putea să prestez un asemenea job aș face-o cu cea mai mare plăcere. Totuși sunt băiat iar companiile de video chat nu caută persoane de sex masculin însă dacă mi se va ivi vreodată ocazia cu siguranță nu voi refuza această ocazie. De ce? Simplu! Se câștiga bani mulți, e o meserie foarte comodă, unele companii oferă posibilitatea de a lucra de acasă, e un job cinstit și chiar legal. Practic e un job la fel ca multe alte joburi printre care putem menționa bankerii, secretarele sau managerii.

Așadar dacă va veni ziua în care voi deveni femeie, banii mei de buzunar și nu numai vor veni din video chat cu siguranță.

Ehe si uite asa a mai aparut un articol in care abordez tema video chat, o tema care este cu siguranta abordata in multe articole aici pe blog precum si care a atras un numar mare de cititori interesati de aceasta activitate despre care eu cred ca in 2016 se va vorbi mult si, cu putin noroc poate, la finalul anului acest job va fi unul complet obisnuit precum sunt restul miilor de joburi din lumea asta care-s privite cu ochi buni.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *