Danone are site nou

Cu ocazia aniversarii a 15 ani de cand isi bucura clientii cu produsele sale, cei de la Danone s-au hotarat se pare sa isi relanseze site-ul astfel incat sa fie mai aproape de clientii sai fideli si nu numai.

Imediat dupa ce am vazut provocarea de a-mi spune parerea despre noul site mi-au venit imediat cuvintele: Site-ul celor de la Danone este la fel de bun precum iaurtul lor. 

In mare parte site-ul acestora este asemănător cu genul de site-uri care-mi place mie, iar mai jos voi evidenția câteva aspecte care îmi plac la site-ul Danone.

Site-ul este unul aerisit

Nu stiu daca termenul de aerisit este folosit cum trebuie si sunt sigur ca programatorii de site-uri si designerii web au un alt termen insa eu nu fac parte din niciuna din aceste doua categorii asa ca il voi numi un site aerisit.

Imi place ca totul este la locul lui (meniul sus, continutul pe centru iar link-urile in Footer) astfel incat navigarea pe acest site este foarte usoara. De asemenea site-ul unui brand trebuie sa fie user-friendly astfel incat sa nu existe probleme de navigare sau de folosire a acestuia.

Culori calde

Un alt lucru pe care il apreciez la acest site este faptul ca foloseste culori calde prietenoase cu ochiul. In general sunt un admirator al culorii albastre astfel incat nu am cum sa nu apreciez designul acestui site.

De asemenea logo-ul este unul foarte sugestiv precum si atractiv.

Este responsive

Un aspect de care orice site ar trebui sa tina cont este navigarea de pe telefonul mobil. Acest gadget devine tot mai folosit pentru accesarea internetului astfel incat ar trebui ca fiecare site sa poata fi accesat de pe telefon si sa se vada cat mai bine pe ecranul mult mai mic al acestuia.

Astfel am vrut sa fiu rautacios si sa surprind un defect al site-ului insa se pare ca nu mi-a reusit planul meu malefic, site-ul celor de la Danone fiind unul responsive. Acum ca stau sa ma gandesc nu stiu unde mi-a fost mintea deoarece un astfel de site nu are cum sa NU fie responsive.

Astfel pe final nu tin decat sa le urez la multi ani celor de la Danone si sa aiba un viitor cat mai stralucit pe aceasta piata a lactatelor.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *