Cum sa organizezi o excursie cu doar 3 obiecte

In fiecare vacanta, atunci cand vine vorba de organizarea unei petreceri sau a unei activitati de grup cu prietenii, eu sunt cel nevoit sa se ocupe de toate detaliile. Chiar daca uneori ma oftica acest lucru, trebuie sa recunosc ca toate aceste activitati au dezvoltat abilitatea mea de organizator si astfel acum am ajuns sa ma ofer voluntar atunci cand vine vorba de vreun eveniment.

Putine persoane pleaca in excursii. Cauza este faptul ca acestea par a fi foarte scumpe si astfel nu isi permite lumea sa mearga prea des la munte sau la mare. Ei bine, va zic din proprie experienta ca nu costa chiar atat de mult organizarea unei excursii si iti voi prezenta trei obiecte cu ajutorul carora vei putea merge oricand intr-o mica vacanta de relaxare sau de distractie, depinde ce fel de persoana esti.

1.Cortul, cel mai bun hotel

Cele mai multe costuri atunci cand vine vorba de o excursie, le necesita cazarea. Cum ar fi sa te cazezi in propriul tau hotel ?

Poti avea propriul hotel oriunde mergi, fie ca vrei sa mergi la munte, pe nu stiu ce campie sau la mare. Cum ? Pur si simplu, cumpara-ti un cort. De exemplu un cort Mil-Tec costa aproximativ 350 de lei si poate gazdui pana la trei persoane. Cel putin asa scrie pe site insa din proprie experienta spun ca ar putea dormi mai multe in ea. Si totusi, cine doarme atunci cand mergi cu o chitara, un foc de tabara si bere, undeva la munte ?

2.Un rucsac iti va gazdui toate obiectele de care ai nevoie

Daca nu prea mergi prin excursii atunci trebuie sa stii ca rucsacul este sfant la acest capitol. Nu te poti duce la munte cu o multime de bagaje deoarece ar fi atat de obositor. Un rucsac Tactical 55 Kaki poate gazdui atat hainele necesare excursiei cat si mancarea, cartile, berea sau orice altceva vrei sa iei cu tine in vacanta.

Astfel rucsacul este obiectul fara de care nu as putea sa merg intr-o excursie.

3.Un hamac este perfect pentru citit sau dormit

Aceste obiecte sunt valabile pentru excursiile in care iti doresti sa te relaxezi. Ce poate fi mai frumos decat sa ai un hamac legat de doi brazi din varf de munte si sa citesti o carte? Hamacul poate fi foarte util daca nu doresti sa te deranjeze furnicile atunci cand esti in excursie.

De asemenea mai consider ca somnul in hamac este o buna metoda de a te recupera dupa o noapte in urma caruia esti mahmur.

Asadar, acestea sunt cele trei obiecte pe care nu le uit niciodata atunci cand merg in excursii. De asemenea spun ca sfaturile sunt date din proprie experienta, in fiecare vara mergand de cel putin 3-4 ori in cate o aventura la munte sau pe camp.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *