Cum sa faci bani cu blogul

Cu toate ca sunt multe articole de genul asta, multe dintre ele neavand nicio legatura cu subiectul sau cel putin metodele explicate sunt prea vechi si nu mai functioneaza. Multi oameni fac bani buni cu blogul insa putini isi dezvaluie metodele. La randul meu, trebuie sa recunosc ca am facut si eu ceva bani cu cateva bloguri doar printr-o singura metoda: advertorialele.

In caz ca nu stiti ce e un advertorial, acesta este un articol in care trebuie introdusa o ancora cu un link dat de catre advertiser. De asemenea articolul respectiv trebuie sa fie in tema cuvintelor cheie.

Personal imi place sa scriu advertoriale deoarece in acele cuvinte cheie reprezinta o sursa de inspiratie iar articolele respective vor primi o tenta personala. Nu stiu cat de multi cititori vor aprecia un advertorial ca pe un articol personal insa sincer sa fiu, acelea sunt articole personale cu link-uri in ele.

Exista cateva platforme de unde putem gasi advertiseri care cauta bloguri pentru advertoriale. Totusi multe dintre ele nu ofera decat doua trei advertoriale pe saptamana la care nu prea multi bloggeri sunt acceptati.

Cea mai ok platforma de advertoriale esteĀ e-advertising. Aceasta ofera o multime de advertoriale pe saptamana dar si pe zi. Au fost zile in care am aplicat la aproximativ 15 joburi dintre care am fost acceptat la 7-8. Acestia fac plata in fiecare saptamana, martea.

Cel mai mult imi place faptul ca mereu ai joburi la care sa aplici, mai ales daca esti destul de activ pe platforma. De asemenea presupun ca si advertiserii castiga foarte bine deoarece sunt o multime de bloggeri cu bloguri PR incepand de la 1 si terminand la 4-5 sau chiar mai mult. Astfel daca aveti o companie aflata la inceput de drum si vreti sa apara printre primele rezultate in Google atunci ar trebui sa le cereti o oferta celor de la E-Advertising deoarece sunt o companie serioasa si vi se va oferi si contract, asta in cazul in care aveti dubii.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *