Cum mi-ar placea sa ma imbrac in prima zi de facultate

Prima zi de facultate este foarte importanta pentru fiecare student. Atunci se intalneste pentru prima oara cu colegii cu care va imparti cursurile timp de 3 ani, atunci isi va face noi prieteni si este foarte probabil ca atunci sa isi intalneasca si viitoarea sotie pentru ca multe relatii incep inca din facultate si nu se mai termina.

As vrea sa ma integrez cat mai bine in viitoarea comunitate de care voi apartine si sa ma inteleg bine cu toata lumea. Astfel ar trebui sa fac o impresie buna inca din prima zi asa ca ma gandesc ca ar trebui sa fiu imbracat cat mai placut. M-am gandit la o tinuta despre care voi vorbi in randurile urmatoare.

Camasa

Stiti deja ca imi place sa port camasi. Astfel as vrea ca si in prima zi de facultate sa port tot o camasa. Totusi aceasta ar trebui sa fie cat mai placuta si sa transmita faptul ca sunt un tip ok care vrea sa isi faca prieteni. Acest lucru il poate face doar o camasa care dispune de un aspect cat mai frumos, cu culori cat mai calde si placute. Am gasit chiar si o camasa pe Imperator care sa imi placa in prima zi de facultate. Aceasta o puteti vedea in imaginea de mai jos.

 

Jeans

Blugii se potrivesc destul de bine cu camasile. As vrea ca in prima zi de facultate sa port o pereche de blugi in care sa ma simt cat mai confortabil. Am gasit o pereche de blugi LRG care arata decent, ceea ce imi doresc de la fiecare vestimentatie, si par si foarte comozi totodata. Ba mai mult decat atat, am apropiat imaginea de camasa de mai sus si am vazut ca se potrivesc destul de bine.

 

Adidasi

Am zis deja ca as vrea sa ma simt cat mai comod in prima zi de facultate. Astfel am ales o pereche de adidasi Nike Air Max 90 Premium de culoare neagra. Pe langa faptul ca par foarte comozi, mai au si un aspect foarte placut potrivindu-se astfel foarte bine cu blugii de mai sus. De asemenea trebuie sa recunosc ca sunt un fan al produselor Nike deoarece acestea sunt de o calitate foarte buna.

Cam aceasta ar fi vestimentatia mea din prima zi de facultate. Tu cum te-ai imbracat/te vei imbraca in prima zi de facultate?

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *