Cum ma imaginez peste cativa ani. Fizic

Nu stiu daca v-am zis vreodata aici pe blog insa eu sunt genul de om care nu pune prea mult accent pe aspectul fizic. Bine, imi place sa fiu mereu curat si sa ma imbrac decent insa nu sunt genul de om care sa urmareasca cele mai noi trenduri astfel incat aparitia sa sa fie considerata un adevarat eveniment oriunde merg. Ba chiar imi place sa fiu un tip obisnuit si sa fiu lasat in pace pe unde merg. Poate ca e si de la timiditate, nu stiu. Si totusi, sa vorbim despre cum ma imaginez eu peste cativa ani.

In primul rand trebuie sa zic ca nu sunt pasionat de culturism cu toate ca ma gandesc ca poate peste cativa ani voi apela si la acest domeniu, nu pentru a fi o masina de muschi ci pur si simplu pentru a ma simti eu mai puternic si pentru a castiga mai multa incredere in mine. De asemenea chiar ma gandesc ca in acest an sa trec macar o luna sau doua si pe la sala sa dau cateva kilograme jos, iar daca nu voi reusi sa fac asta, cu siguranta voi face mai mult sport in 2016 decat in 2015 si ceilalti ani din urma.

In rest ma vad la fel ca in ziua de astazi. Adica voi purta mereu blugi sau niste pantaloni cat mai lejeri, tricou si o camasa larga sau orice alt tip de camasa, in carouri poate sau cine stie ce modele voi mai gasi si ma vor atrage.  In papuci lejeri, cel mult o pereche sau doua, de care nu voi avea prea multa grija si cu o geaca pe care o voi purta pana cand nu imi va mai veni sau cel putin va fi prea uzata cat sa mai poata fi purtata.

In acelasi timp voi tine cont cat mai mult de sufletul meu. Vreau sa fiu un om la fel de bun si sensibil, sincer dar si creativ, cu aceleasi idei nebunesti pe care le mai am din cand in cand precum si acelasi visator. Sper sa investesc cat mai mult in carti si literatura, intr-o gradina cat mai frumoasa precum si intr-o casa decenta, cu cateva camere, fara nu stiu ce mobilier de ultima ora ci simpla si curata, cu toate lucrurile la locul lor.

Si cam atat cu viziunile mele in legatura cu eu in viitor. Pe scurt, vreau sa fac ceva sport, poate candva culturism, insa voi avea putina grija si de fizicul meu.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *