Cum arata o casa in care se poate trai

In ultimul devenit am devenit foarte pasionat de acest domeniu al imobiliarelor astfel incat am ajuns sa imi dau cu parerea despre anumite case, apartamente, ba chiar sa ma opresc si sa admir o casa care mi se pare mai interesanta. De asemenea imaginea mea asupra casei pe care mi-o doresc sa o am pe viitor devine tot mai bogata, cu mai multe detalii si sper ca atunci cand va fi cazul sa imi pot respecta imaginatia si sa o pun in aplicare.

Astfel in acest articol imi propun sa vorbesc despre cum ar arata o casa in care se poate trai si care indeplineste cateva cerinte esentiale pentru un trai corect.

In primul rand aceasta ar trebui sa aiba numaidecat o curte. Astfel indiferent ca e la tara sau la marginea orasului. O curte poate fi mai utila decat credeti. In primul rand o curte reprezinta un mic parc pe care il aveti la 5 secunde de propria casa. Astfel aceasta asigura spatiu suficient pentru relaxare, pentru detinerea unui animal de companie sau pentru a te juca cu copii. De asemenea o curte este utila deoarece poti cultiva anumite legume si astfel mai reduci din banii dati pe mancare.

O casa trebuie sa aiba cel putin doua dormitoare, unul pentru parinti si unul pentru copii. De asemenea o bucatarie este si ea necesara precum si o camera pentru oaspeti. Astfel aceasta trebuie sa asigure suficient spatiu pentru traiul de zi cu zi precum si pentru zilele de sarbatoare cand avem musafiri sau nu.

Pana acum ceva timp, casa parintilor nu era izolata iar viata in ea nu era la fel de frumoasa precum e acuma. Dupa aceasta schimbare am spus ca o casa trebuie sa dispuna numaidecat de un termosistem polistiren extrudat. Prin izolarea casei aceasta va oferi mereu temperaturi placute astfel incat sa fie cat mai comoda iar casa sa asigure traiul frumos pe care fiecare ni-l dorim. Astfel ne va proteja de gerul iernii precum si de caldurile insuportabile ale iernii pe care nici macar o bere cu gheata nu o poate alunga.

Mobilierul si toate celelalte electrocasnice sunt si ele esentiale pentru un trai bun. Astfel frigiderul, aragazul si un cuptop cu microunde nu trebuie sa lipseasca la fel cum si mobilierul nu are cum sa nu fie prezent. Totusi nu as dori ca aceasta casa sa detina un televizor deoarece acesta este un aspect care ar influenta negativ familia ceea ce nu imi doresc deloc.

Curtea ar trebui sa contina numaidecat un loc amenajat special pentru citit si pentru baut cafeaua sau ceaiul. Ma gandesc la un foisor din lemn amenajat cat mai placut astfel incat acesta sa reprezinte micul colt de rai din curtea respectiva. Acesta trebuie musai incarcat cu flori astfel incat sa para cat mai natural si cat mai placut.

Acestea sunt lucrurile si locurile pe care o casa ar trebui sa le detina numaidecat. Voi ce credeti ca ar mai trebui sa contina aceasta pentru a putea avea un trai decent si placut ?

 

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *