Cum alegi cel mai bun epilator IPL pentru acasa?

Epilatoarele IPL nu sunt ceva nou, insa din pricina preturilor destul de ridicate, ele au fost folosite pana acum in special in cadrul saloanelor de inrumusetare. Exista totusi si cateva persoane ce au vazut beneficiile aduse de un astfel de aparat, si si-au cumparat unul pentru acasa.

Un epilator IPL este diferit fata de unul clasic, in primul rand prin faptul ca nu smulge efectiv firele de par, ci le indeparteaza prin ajutorul functiei ce se numeste “Lumina intens pulsata”. Astfel, durerea este eliminata total si nu vei mai ramane cu semne sau taieturi dupa epilare. Pielea va fi mult mai catifelata, firele de par fiind eliminate inca de la radacina, picand singure. In plus, cresterea parului va fi incetinita.

epilator ipl philipsEpilatoarele IPL nu sunt deloc periculoase desi modul de functionare al acestora pare destul de dubios la prima vedere. Insa, nu este cazul sa ne ingrijoram, pentru ca nu este deloc asa. Trebuie sa intelegem modul de functionare exact, dupa cum urmeaza: raza de lumina emisa de epilator ajunge pana la radacina firului de par si distruge melanina acestuia, astfel incat el se desprinde singur. Astfel, piele sau corpul in intregime, nu este in pericol, fiind afectat doar firul de par care oricum va pica.

Cum alegem un epilator IPL ?

Exista mai multe variante disponibile pe piata, si am gasit un articol interesant despre alegerea unui epilator IPL de unde am aflat cateva informatii. Le voi expune mai jos, astfel incat voi sa aveti parte de cat mai multe sfaturi constructive si sa alegeti modelul care sa va satisfaca toate necesitatile.

  • Inainte de a alege modelul pe care sa il cumperi, asigura-te ca poate fi folosit pentru toate zonele corpului, chiar si pentru cele sensibile. Nu toate aparatele beneficiaza de acest atuu, deci consulta cu atentie specificatiile oferite de comerciant sau de producator.
  • verifica ca aparatul sa aiba o autonomie cat mai mare, astfel incat epilarea sa dureze mai putin. Pentru asta verifica sa aiba peste 250 de pulsatii
  • sa aiba functie de reglare a intensitatii luminii
  • sa beneficieze de cat mai multe functii suplimentare
  • daca alegeti un model cu acumulator, asigurati-va ca autonomia este destul de mare
  • sa aiba cat mai multe accesorii incluse

 

Ce modele de epilator IPL ar trebui sa cumperi

Ca de fiecare data, recomand modelele de la branduri de top. In cazul acestor epilatoare IPL, cele mai bune solutii vin din partea producatorilor Remington, Philips sau BaByliss. Nu va lasati pacaliti de produsele de la branduri necunoscute, pentru ca acestea pot fi nesigure, in plus exista posibilitatea sa nu functioneze in parametri.

Personal, recomand gama Lumea de la producatorul Philips, din care fac parte mai multe modele de top, foarte bine comercializate, printre care putem aminti: Philips Lumea IPL SC2009/00, sau modelul Philips Lumea IPL SC2005/11, doua modele ce au facut inconjurul lumii.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *