Chiar e nevoie sa folosim titluri false?

jurnalisti prostiSocial media e plin de stiri tampite care au titluri senzationale cum numai Dan Diaconescu stia sa foloseasca, continutul fiind complet banal. Nu stiu insa de ce cititorii continua sa acceseze aceste site-uri care nu le ofera nimic ba chiar li se cere sa dea like la pagina lor si pe langa acel like, cu ajutorul unor scripturi ascunse, mai dau like la cel putin o pagina, asta fara sa i se ceara acordul.

Inteleg ca acele site-uri sunt facute doar pentru a atrage cititorii precum si like-urile acestora. Nu e nimic serios astfel incat nu reprezinta o asa mare problema.

Problema vine insa din alta parte. Site-uri care se bucura de un trafic foarte mare, site-uri ale posturilor de televiziune precum sunt PRO TV si Sport Ro, bineinteles ambele din aceeasi breasla, au apelat si ele la aceasta strategie. Folosesc titluri precum Anuntul socant facut de X-ulescu, Reactia lui Z-lescu la aflarea zvonului… care par sa anunte sfarsitul lumii insa cand ajungem sa citim continutul articolui vedem insa ca nu e decat o explozie de petarda.

Eu cred ca aceste site-uri nu au pic de respect fata de cititori oferindu-le continut de proasta calitate.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *