Cele mai faine chestii pe care le poti face iarna

Nu stiu daca v-am mai zis pana acum, iar daca nu v-am zis va zic acum, insa iarna este unul din anotimpurile mele preferate, dupa primavara si dupa iarna, desigur. Singurul anotimp care nu imi place, dupa cum probabil v-ati dat seama deja, este toamna, atunci cand natura moare iar sentimentele-s din ce in ce mai nasoale. Si totusi, iarna va fi mereu pe dragul meu.

Asta deoarece poti face o multime de activitati in natura, atat cu prietenii cat si singur. In primul rand ce poate fi mai amuzant decat o seara pe ceva deal unde sa te dai cu sania sau cu ceva punga? Sincer, mi se pare cel mai tare mod in care te poti distra iarna.

De asemenea o bataie cu zapada va fi mereu amuzanta si, putin friguroasa. Plus ca e si un sezon destul de romantic, dupa parerea mea, numai ca nu stiu cum se face ca in fiecare iarna sunt singur. Eh, asta nu inseamna decat costuri mai mici. :))

Si vinul fiert. E genial iarna. Cea mai mare delicatesa posibila, nu aveti cum sa nu recunoasteti asta. Asa-i?

Plus serile de stat in casa la cald, in timp ce ninge, vizionand un film alaturi de un ceai fierbinte sau, ca tot vorbeam despre el, un vin fiert.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *