Ce vreau sa citesc

cartiVara aceasta mi-am propus sa citesc cat mai multe carti pentru ca… imi place. Am inceput vara citind Hunger Games si sincer sa fiu am citit cele trei volume pe rasuflate si mi-a fost greu sa ma despart de Katniss, Gale si Peeta. Apoi am inceput sa citesc Baiatul cu pijamale in dungi deoarece auzisem multe cuvinte frumoase despre ea dar era ca si recomandare pe ultimele pagini din Hotul de carti, pe care am citit-o acum cateva luni in timpul scolii.

Pentru vacanta mi-am propus sa citesc carti noi din diferite domenii si genuri.

In primul rand vreau sa citesc doua – trei carti de business si de advertising deoarece sunt foarte pasionat de aceste domenii si stiu ca mi-ar face mare placere sa invat cate ceva nou despre ceea ce imi place. De asemenea acestea ma vor ajuta sa ma dezvolt cat mai mult si cat mai bine pe plan profesional deoarece pe viitor vreau sa detin propriul meu business.

In ultimul timp mi-au atras atentia cateva carti din literatura ruseasca si am auzit ca sunt cateva carti pe care ar trebui sa le citesc numaidecat pentru cunostintele generale. Astfel vreau sa citesc Ana Karenina si inca vreo doua trei carti de Dostoievsky.

As mai vrea sa citesc si niste carti de Vladimir Pustan deoarece inca nu am citit nimic din domeniul spiritual si in acest domeniu am auzit ca acestea au un loc al lor.

Sunt un mare fan al serialului mult prea iubit Game of Thrones. Recent s-a terminat sezonul 5 si mai am de asteptat inca un an pana la sezonul 6 si, distanta de timp fiind foarte mare, ma gandesc sa incep sa citesc cartile. Totusi am o frica de aceste carti deoarece sunt foarte voluminoase si am auzit ca nu se citesc tocmai prea usor si fiind intr-un numar mare de volume ma gandesc ca as citi multe alte carti in intervalul de timp respectiv. Totusi probabil voi citi macar o carte din toate, de dragul actiunii frumoase placute.

Pe langa acele carti de Vladimir Pustan vreau sa ma uit prin librarii si dupa carti tot de tip spiritual – religios insa vreau sa citesc si despre alte religii mai putin cunoscute pentru a-mi dezvolta cunostintele generale. Vreau sa citesc despre credintele unor state mai putin cunoscute, a unor triburi si despre ritualuri ciudate practicate de catre diferite religii. Cred ca toate acestea ar fi foarte interesante insa sper doar sa gasesc ceea ce caut.

Am tot zis ce voi citi insa nu am zis ce nu voi citi. Nu imi prea plac poeziile cu toate ca uneori mai scriu si eu cateva versuri, nu imi plac cartile de dezvoltare personala deoarece nu sunt decat niste pagini mazgalite cu cuvinte frumoase fara niciun efect, nu voi citi carti SF deoarece niciodata nu am fost pasionat de acest mediu si, ca sa fac o recapitulare, voi citi o carte din Game of Thrones, carti de business si advertising dar si religioase, mai exact carti de Vladimir Pustan pe care le voi cumpara de pe internet.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *