Ce masina mi-ar placea sa imi cumpar

Va ziceam acuma cateva zile ca mi-ar placea sa imi cumpar o masina. Ei bine am mai stat putin pe ganduri si am stabilit si ce masina mi-ar placea sa imi cumpar. De fapt sunt vreo 3 masini pe care le urmaresc iar mai jos voi scrie putin despre ele.

Volkswagen Polo

Probabil ca cel mai mult mi-ar placea un VW Polo. Nu stiu ce ma atrage asa mult la aceasta masina, pe langa faptul ca e mica si are si consum putin, insa parca o si vad parcata la mine in curte. Eu unul o consider masina perfecta pentru un incepator ca mine. Am vazut ca o pot cumpara cu mai putin de 1000€, si cu putin noroc o gasesc chiar inmatriculata.

vw polo

Opel Corsa

O alta masina care mi-ar placea mult este Opel Corsa. Am vazut foarte multe anunturi pe internet si nu pare prea diferita de Polo. Astfel nu pot sa zic ca dintre cele doua am una preferata. Probabil ca atunci cand voi putea sa imi cumpar una, prima oara ma voi uita la pret iar apoi la marca.

opel corsa

Momentan acestea doua sunt variantele pe care le urmaresc. Desigur ca ma uit si la masinile mai mari, insa astept sa invat sa conduc mai bine iar mai apoi voi trece desigur la o masina mai mare si mai puternica.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *