Ce jocuri jucam cand eram mic

Am avut o copilarie frumoasa si pot spune ca m-am bucurat de toate placerile pe care aceasta mi le putea oferi. Am avut o copilarie in care am stiut sa ies afara sa ma joc dar si sa ma uit la desene la televizor atunci cand era cazul. Totusi, copilaria mea pot spune ca a fost impartita deoarece parintii mei au stiut cum sa imi programeze timpul meu liber.

Pot spune ca pana la varsta de 12 ani m-am bucurat doar de ce mi-a oferit natura. Ieseam mereu cu prietenii seara sa ne jucam ascunselea, baba oarba si tot felul de jocuri. De asemenea mereu aveam cate o lovitura pe la genunchi de la fotbalul pe care il jucam pe strada cu o minge sparta pentru ca nu aveam niciodata bani de o minge noua.

De pe la 13 ani mi-am cumparat calculatorul si astfel jocurile mele erau impartite. Cateva ore ma jucam la calculator iar cateva ore ma jucam si pe afara pentru ca nu isi pierdeau niciodata farmecul. Ma jucam destul de des la calculator. Aveam jocuri precum Bomberman sau chiar FIFA 98 iar mai apoi FIFA 2002. Jucam des aceste jocuri. Am mai jucat insa si Age of Empires si chiar si azi il mai joc. Cu timpul insa am mai crescut si mi-am us si internet. Atunci am inceput sa joc jocuri cu ben 10 care se transforma in tot felul de monstruleti si sincer sa fiu, imi placea destul de mult. Adica, ma simteam bine stiind ca pot juca si jocuri noi, cu personaje din desene pe care le urmaream si eu.

La desene ma uitam. Inca de cand aveam doar TVR 1 si urmaream Yu-Gi-Oh si Dragon Ball Z. Apoi mi-am pus si eu antena, nu puteam sa am cablu pt ca locuiam la tara, si atunci am inceput sa urmaresc Jetix. Chiar si acum ma uit la unele desene animate precum Tom si Jerry, insa cine nu o face?

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *