Ce imi place la hidrogeotesting.ro

Pe internet gasim tot felul de site-uri. Exista in prezent o multime de bloguri de toate nisele, avem site-uri de stiri de toate nisele, site-uri cu jocuri si site-uri educative. Practic, e plin internetul de site-uri web insa niciodata nu e prea plin. Zilnic, navighez pe tot felul de site-uri web, care mai de care mai interesant si mai diferit. Unul dintre acestea este si hidrogeotesting.ro despre care voi vorbi in acest articol.

Pentru inceput voi incerca sa spun pe scurt ce face acest site si cu ce se ocupa. Pe scurt, www.hidrogeotesting.ro se ocupa cu studii geotehnice in Romania cat si peste granite. De asemenea acestia se mai mandresc si cu o experienta de apreciat, facand astfel de studii de aproximativ 20 de ani.

Ce imi place la acest site

Cel mai mult imi place la acest site designul. Nu stiu cat i-a costat sa il faca insa este atat de prietenos si atat de placut incat nu are cum sa nu iti fie drag de un astfel de site. Culorile sunt placute, meniurile toate la locul lor. La capitolul design nu pot decat sa le ofera nota 10.

De asemenea logo-ul este bine realizat precum si toate celelalte imagini vizibile pe acest site.

Din pacate nu mai am un telefon cu ecran de 3.5 sau vreun smartphone astfel incat nu pot sa spun cum se vede pe telefonul mobil. Totusi, vazand cat de bine este realizata versiunea pentru desktop sunt sigur ca trebuie sa se vada bine si pe telefonul mobil, avand astfel o varianta responsive.

Totodata apreciez un lucru care pentru mine este foarte important: poti discuta un pret de comun acord. Imi place faptul ca nu au oferit un tabel cu preturi care sa fie batute in cuie astfel incat clientul sa se vada nevoit sa aleaga un pret. Pe acest site poti cere o oferta si astfel mi se pare mult mai ok deoarece relatia cu clientii este mult mai bine gandita iar clientul se va simti apreciat si important in acelasi timp. De asemenea acesta are la dispozitie si o pagina de contact, in cazul in care are intrebari de pus sau orice alta nelamurire legata de oferte, servicii samd.

Cum te convingi mai bine ca un serviciu este de calitate daca nu verificand un portofoliu ? Ei bine, Hidrogeotesting.ro dispune si de o astfel de pagina unde gasesti parerile fostilor clienti astfel incat iti poti construi o imagine cat mai exacta fata de firma pe care doresti sa o contactezi pentru a-ti presta diferite servicii. De asemenea acestea este foarte convingator si, citind toate parerile lasate de catre clienti, nu pot zice decat ca este o firma de incredere care isi respecta reputatia, clientii si serviciile.

Poate ca nu voi avea nevoie de curand de studii geotehnice insa stiu ca atunci cand voi fi nevoit sa apelez la o firma pentru astfel de servicii alegerea imi va fi foarte usoara. De ce ? Aceasta firma despre care am vorbit stie sa isi prezinte serviciile si sa se promoveze, doua lucruri care conteaza foarte mult pentru mine si pe care le apreciez.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *