Ce faci la nunta daca nu stii sa dansezi

dans-sportivAm mai spus o data pe blog ca nu stiu sa dansez insa regret si am suferit mult din cauza acestui lucru. De asemenea daca as avea posibilitatea sa dau timpul inapoi pentru a-mi retrage unele refuzuri, cu siguranta nu as mai rifuza acele cursuri gratuite de muzica populara pe care aveam ocazia sa le fac odata. Cu toate ca erau de muzica populara cu siguranta m-ar fi ajutat mult.

La orice nunta se canta muzica populara, mai mult sau mai putin. De asemenea muzica populara face parte din traditia si cultura noastra, a romanilor, asa ca nu ar trebui sa ne ferim asa mult de ea ba chiar ar trebuie sa ne mandrim cu dansul si muzica noastra.

Revenint insa la nunti, e foarte bine atunci cand stii sa dansezi deoarece vei scapa de cateva cheltuieli, de rusinea de a te face de ras in public dar te vei si putea distra ca toti ceilalti nuntasi. Totusi daca ai fost la fel de neinspirat ca mine si, cu toate ca ai avuta ocazia sa inveti acest lucru, nu stii sa dansezi atunci nu trebuie sa nu mai mergi la nunta ci exista solutii si pentru tine.

Exista locuri in care poti invata sa dansezi. Foarte multe companii organizeaza cursuri de dans pentru nunta si pentru doar cativa lei vei fi cel mai bun dansator la nunta. Avantajul acestor cursuri e faptul ca vei invata destul de repede sa dansezi – asta in cazul in care nunta va fi in scurt timp – si nu doar un singur dans ci mai multe, asta sta la alegerea fiecarei persoane.

Cat de curand va fi si nunta surorii mele si tinand cont de faptul ca nici eu nu stiu sa dansez, cel mai probabil si voi apela la aceste cursuri deoarece alta metoda nu am decat sa invat singur, ceea ce ar fi foarte greu si nu as vrea sa imi rup picioarele si sa stau cu carja langa mine cand va fi nunta, cu toate ca as avea propria partenera de dans :)).

A invata sa dansezi nu e nicio data o pierdere. Cu toate ca nunta nu va tine decat o zi si o noapte – cel putin asa e la noi, insa cei care se respecta poate prefera nuntile de 3 zile si 3 nopti – dupa nunta nu vei uita sa dansezi asa ca nici nu vei sti cand vei mai avea nevoie de dans. Nu uita insa ca de multe ori dupa nunta urmeaza botezul.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *