Ce faci atunci cand esti singur?

Singuratea este cu siguranta cel mai urat lucru posibil de pe pamant. De la singuratate ajungem sa avem tot felul de depresii, care mai de care mai urate si mai lungi. Si probabil stim cu totii ca depresiile nu sunt bune deoarece ne fac foarte mult rau.

Multe lucruri rele se intampla din cauza singuratatii. Eu de exemplu nu pot fi singur. Atunci cand ma simt singur sunt foarte trist si nu mai sunt in stare de nimic. Am nevoie mereu de cineva langa mine care sa ma asculte, sa imi ofere timp si atentie si de ce nu, o imbratisare atunci cand am nevoie.

Totusi exista persoane care pur si simplu nu reusesc sa isi gaseasca acea persoana care sa-i ofere umarul pe care sa planga. Acestia sunt foarte bolnavi din punct de vedere psihologic si ajung sa se interiorizeze, sa nu mai vorbeasca cu cei din jur si chiar sa se izoleze de lume.

Dorinta de a incerca ceva nou se afla in fiecare din noi. Noi oamenii suntem foarte curiosi si altfel ajungem sa vrem sa cunoastem lume noua cu care sa participam la activitati noi si, foarte multe lucruri noi. De asemenea, am mai scris pe blog despre acest lucru, multi dintre noi (eu cred ca toata lumea e asa) suntem perversi. Avem fantezii vechi iar in fiecare zi mai nascocim cate o fantezie noua pe care insa de cele mai multe ori nu avem cu cine sa le punem in practica.

Internetul este insa o metoda de a gasi cupluri sau persoane singure cu care avem in comun aceste fantezii. Exista pe internet un asa zis club swing unde putem cunoaste persoane noi, singure sau intr-o relatie.

Nu credeam sa ajung sa incerc ceva insa nu prea am ce face deoarece sunt o persoana foarte perversa si daca as avea timpul necesar cel mai probabil as putea scrie o intreaga carte cu fanteziile pe care le am in capusor. Azi am cautat si eu pe Google swing romania si spre bucuria mea am observat ca avem si noi asa ceva.

Mi-am facut adineaori cont si acum navighez pentru a cunoaste persoane pe placul meu. Sunt foarte curios ce lume voi cunoaste si tare m-as amuza sa gasesc chiar persoane cunoscute.

Oricum va voi tine la curent in legatura cu mica mea experienta si voi scrie aici pe blog daca se intampla ceva ”nou”. V-am pupat!

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *