Ce e cu atata plictiseala

8130372_origAzi a fost o zi tare aiurea. Cu toate ca m-am trezit destul de devreme, la ora 8, vorba aia cu cine se trezeste de dimineata departe ajunge nu a prea functionat la minte astfel incat nu am stat decat pe canapea cu laptopul in brate si m-am jucat.

Probabil am luat toate jocurile la rand: am inceput cu Need For Speed Most Wanted pe care mai vreau sa il termin inca o data jucand doar cu Mustangul. Apoi am jucat cu un coleg League of Legends si am mai gasit un erou cu care joc destul de bine, zic asta pentru ca am avut scorul 10-0 in unul din meciuri. Am ajuns apoi sa joc si FIFA 12 pentru ca asta imi merge relativ ok pe laptop si acum la sfarsit pana sa scriu acest articol am vrut sa imi reamintesc cum e sa joci Counter Strike. Bineinteles ca nu ma pricep la acest joc si dupa vreo 3 runde in care am facut 3 kills si 5 deaths am iesit ca sa mananc.

Acum as cam avea niste articole de scris din cateva comenzi si trebuie sa fac in asa fel incat sa imi incarc bateriile si pana la ora 23.00 sa scriu mai ceva ca o masina de scris. Asta daca vreau ca saptamana viitoare sa fiu putin mai liber.

Weekendul vostru cum a inceput ?

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *