Ce cred eu despre despărțirea celor din USL

politicaCu toate că nu prea mă uit la televizor am auzit și eu că Ponta și Antonescu au divorțat, că doar de.. peste tot se vorbește de asta. Adevărul e că nu știu de ce se face atâta zarvă pentru un lucru care nu cred că e chiar așa de important. Cred că toată această televizare se face dintr-un simplu motiv: frustrare.

Adică cei care țineau cu Antonescu sunt frustrați și fac emisiuni despre asta. Mai exact aceștia încearcă să le impună oamenilor să creadă că acesta este un lucru rău, grav și dăunător pentru viața de zi cu zi în România. Eu nu cred asta. Nu că aș face politică sau ceva de genul că sincer să fiu habar nu am însă spun ceea ce cred.

Eu cred că a dispărut ceva care nu funcționa. Adică exista o chestie concepută pentru a lupta contra lui Băsescu, sau mă rog.. pentru ce era ea făcută, însă eu ca tânăr român nu am simțit un trai mai bun după înființarea USL care în aceștia câțiva ani au tot încercat să ”îl dea jos pe Băsescu” însă nu au reușit. Deci prin simpla mea logică deduc faptul că USL nu funcționa.

Părerea mea devine mult mai credibilă dacă stăm să ne gândim la faptul că cei doi lideri, dacă pot fi numiți așa, erau la muchie de cuțit, vorba aia. Astfel atunci când există conflict nu mai există înțelegere, deci nu merge.

Așadar se face o mare tragedie pentru un lucru mai puțin important. Tare mi-aș dori ca programele TV să difuzeze și ele un lucru inteligent și să mai lase politica pe banca de rezerve, la fel și restul prostiilor pe care le difuzează.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *