Ce casa as vrea sa am

Mereu cand e frumos afara si am cate un moment liber, in care ma pot relaxa si sa las gandul sa zboare, ma gandesc la viitorul meu, la familia frumoasa pe care o voi avea precum si la casa care va fi caminul nostru drag. Pur si simplu inchid ochii si parca vad imaginea cu casa asa cum vreau eu sa fie, asa cum cred eu ca ar fi casa perfecta.

In acest articol m-am gandit sa fac un top cu casele pe care mi-ar placea sa le am si voi posta si cate o scurta descriere la casa pentru a putea vedea si voi ce vad eu atunci cand visez la viitor.

 1.Casa din lemn

Una dintre casele la care stau cel mai mult si visez este din lemn. Poate nu va vine sa credeti insa daca as putea sa imi aleg casa ideala atunci aceea ar fi din lemn. Inca de mic mi-au placut acele structuri din lemn astfel incat daca as putea alege cum sa fie casa perfecta atunci as alege o cabana din lemn, undeva in inima Bucovinei deoarece e regiunea preferatei. Ia incercati sa va imaginati si voi casa la care visez eu: o cabanuta la marginea padurii, aer curat si peisaje magnifice. Acum nu va doriti si voi o asemenea casa ?

2.Casa la tara

Am fost crescut la tara asa ca, cu toate ca in ultimul timp 9 luni pe an – timp in care merg la scoala – le petrec in oras, intr-un apartament care nu-mi ofera libertatea pe care o aveam acasa. Astfel daca nu as putea avea casa de mai sus atunci mi-as dori sa am o casa decenta, nici prea mare si nici prea mica, undeva la tara. As dori sa am o curte mare in care sa pot planta o livada precum si o gradinita cu multe flori dar și o grădină în care să plantez mai multe legume care să-mi asigure hrana din când în când. Ce e mai bun decât o salată de roșii culese chiar de la tine din grădină ?

3.O casa la marginea orasului

Daca nu se poate sa imi gasesc una dintre cele doua tipuri de case de mai sus atunci as fi de acord sa stau si la oras. Totusi nu as accepta sa imi cresc copii intr-un bloc deoarece stiu ca merita mult mai multa libertate astfel incat daca ar fi sa locuiesc in oras atunci cu siguranta voi avea o casa la marginea orasului. Totusi nu as vrea sa fie undeva langa o strada principala astfel incat sa-mi fie tulburata linistea de masini, autobuze si camioane ci intr-o zona mai retrasa si, cu toate ca stiu ca as fi mai departe de cele mai importante institutii ale orasului, m-as putea bucura de linistea si pacea pe care o regasesc mereu ACASA.

Asadar una dintre aceste trei case de mai sus as vrea sa le am pe viitor. Voi cum va vedeti in viitor ? Ce casa ati vrea sa aveti sau ce casa aveti, in cazul in care am cititori care-mi depasesc cu mult varsta mea.

 

 

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *