Ce cadou mi-ar face studentia mai frumoasa

2909Nu v-am povestit inca nimic despre studentia mea. Ei bine sunt student la LITERE, la Germana. Din pacate nu am prins camin asa ca prima luna de facultate voi locui intr-o garsoniera in care conditiile lasa de dorit. Mai exact, acolo nu am internet, bucatarie, aragaz, frigider ci doar doua paturi, o masa si o baie fara cada sau cabina de dus ci cu scurgere.

Din fericire locuiesc cu un coleg de facultate si, spre uimirea mea, impartim aceleasi hobby si pasiuni. Amandoi scriem din cand in cand poezii – doar ca el nu e blogger – ne place fotbalul, atat pe laptop cat si in adevaratul sens al cuvantului, ascultam aceeasi muzica – rock, desigur – si se pare ca avem aceleasi pareri despre anumiti oameni. Pe scurt, avem o relatie de amicitie tare buna.

Totusi din pacate nu avem nici TV si nici internet astfel incat deseori ne cam plictisim iar singura metoda de a alunga plictiseala este sa mergem pe afara sa ne plimbam sau sa ne punem sa dormim, ceea ce se intampla de cele mai multe ori.

Vinerea seara este insa cea mai frumoasa deoarece atunci doi prieteni comuni au remi si vin la noi si ne apuca ora 2-3 noaptea jucand remi. Acestea sunt seri pe care cu siguranta nu le voi uita prea curand. Totusi, nu se intampla decat vinerea asa ca in celelalte seri trebuie sa recunosc ca ne plictisim cam mult.

In curand va fi insa ziua lui asa ca ma gandesc sa ii cumpar un cadou pe care sa il aprecieze. Mai mult decat atat vreau sa ii cumpar un cadou pe care sa il folosim in urmatoarea locuinta unde ne vom caza. Mai exact este vorba despre un set de pokerĀ deoarece stiu ca este pasionat de acest sport si cu siguranta s-ar bucura tare mult la primirea lui.

De ce s-ar bucura mult la primirea cadoului

Ei bine am zis ca s-ar bucura mult si imi mentin ideea pana la sfarsitul articolului. Totusi poate ca pe voi nu v-am convins asa ca in randurile urmatoare ofer cateva motive pentru care am ales sa ii cumpar acest cadou:

  • Ar alunga plictiseala
  • Este o persoana competitiva
  • L-ar transforma intr-o persoana mai cumpatata
  • L-ar invata cum sa isi foloseasca banii mai inteligent (nu ma refer la jocurile de noroc)
  • Ar invata sa fie mai perseverent
  • L-ar ajuta sa isi organizeze mai bine viata

Acestea sunt doar cateva motive pentru care i-as cumpara un set de poker. Totusi stiu ca l-ar ajuta mult si nu s-ar lasa influentat de ispita jocurilor de noroc ba chiar ar reusi sa sustraga lucrurile utile din acest sport si sa invete cateva lucruri foarte importante in viata, lucruri pe care le-am mentionat si mai sus.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *