Ce as vrea sa fac pe viitor

sexshopTraim intr-o lume in care instinctele primare redevin mai importante decat gandirea. Multa lume face lucruri doar pentru ca asta simt ca vor sa faca insa nu trec dorinta respectiva si prin filtrul gandirii. Acesta este un lucru rau insa poate fi si un lucru bun.

Personal imi place sa gasesc noi oportunitati pentru a-mi castiga banii cu care sa ma intretin. Zilnic ma gandesc la noi metodde sau cum as putea sa fac ca metodele actuale sa produca mai mult. Asa sunt eu si sincer sa fiu, chiar imi place cum sunt.

Ca sa nu ma abat prea mult de la subiect revin la introducere unde spuneam ca oamenii se lasa condusi de instinctele primare iar, daca nu sunteti niste persoane perverse – cu toate ca eu nu prea cred asta – trebuie sa spun faptul ca ma refer la instinctele sexuale. Atat barbatii cat si femeile se lasa condusi de dorinte. Ei bine din aceasta nisa a sexului consider ca se poate castiga foarte bine. Personal, pentru viitor, mi-am propus sa castig din aceasta nisa. Tin sa mentionez ca nu voi fi nici peste si nici nu ma voi prostitua, cu toate ca nu cred ca e posibil ca un barbat sa faca asta.

In aceasta nisa cel mai bine e sa detii un sexshop. Cu siguranta v-ati gandit ca foarte multa lume se sfieste sa viziteze un astfel de magazin insa si la aceasta problema am o solutie. E adevarat ca, spun asta din proprie experienta, multor persoane le-ar fi rusine sa intre intr-un sexshop. Nu voi incuraja oamenii sa intre intr-un astfel de magazin ci le voi oferi intimitatea necesara. Acest lucru e posibil foarte usor, acum in secolul XXI cand internetul si cumparaturile online iau amploare de la o zi la alta. 

In viitorul apropiat vreau sa imi deschid un sexshop online. Sunt sigur ca oamenii nu se vor mai lovi de problema timiditatii deoarece intrand intr-un astfel de magazin nu sunt vazuti de nimeni si astfel cumparatorii vor fi mai multi decat are un magazin in adevaratul sens al cuvantului. Astfel omul isi cumpara tot ce isi doreste iar curierul ii aduce acasa intr-o cutie produsele comandate astfel incat nimeni inafara de cumparator nu va sti ceea ce a cumparat.

Asadar am ajuns la concluzia ca un sexshop online e cea mai buna metoda de a face bani din nisa sexuala. Voi ce credeti despre aceste magazine ?

 

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *