Ce am schimbat pe la masina de cand o am

Se spune ca nu exista sofer care sa nu fi bagat o groaza de bani in masina sa si se mai spune ca asta devine o obsesie, de care se plang mai ales femeile care sunt bagate tot mai putin in seama din cauza masinilor, insa ma gandesc ca atata timp cat si ele au obsesii precum pantofii si shoppingul, ne permitem si noi un hobby care sa ne mai arda pe la buzunare din cand in cand.

Ei bine am mai zis intr-un articol anterior aici pe blog ca sunt detinatorul unei masini micute care sa ma ajute sa invat eu cat de cat sa conduc, sa prind ceva experienta precum si sa imi formez cat mai bine reflexele. Pe scurt, un Ford Fiesta, Fulga dupa cum ii mai zic eu, masina mica, cu consum destul de mic care mai merge si pe GPL. Ce poti dori mai mult decat atat?

In ziua in care am cumparat-o, batea ceva pe spate, asa ca am mers direct in service sa imi iau de o grija. Buba era de la un rulment pe care l-am inlocuit si am zis ca daca tot ma aflu acolo, sa schimb si filtrele. Am schimbat asadar in primul rand filtru de combustibil iar mai apoi si cel pentru ulei precum si filtrul de aer. Din pacate nu stiam atunci de existenta filtrului de polen, insa l-am schimbat si pe asta de curand pentru ca era destul de varza facut asa ca am zis ca e musai sa respir si eu niste aer ceva mai curat.

Pentru primavara mi-am propus sa ii schimb telescoapele si probabil distributia, pentru ca nu stiu cat mai duce cureaua si ma tem sa nu ma lase cumva, Doamne fereste, prin mijlocul unui camp sau cine mai stie pe unde, intr-o situatie destul de nasoala.

Totodata ma gandesc sa ii schimb si pragurile pentru ca e cam papata de rugina insa nu stiu exact daca merita investitia mai ales datorita faptului ca in curand cu siguranta imi voi dori o masina ceva mai mare, cu mai multe locuri poate, cu un portbagaj mai mare, cu un motor mai puternic precum si pe motorina, daca se poate. Mai exact, ma refer la masinile de tip break precum Opel Astra, VW Golf sau Bora dar si multe alte modele de acest tip care mi-au intrat la sufletel de unde nu le mai pot scoate.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *