Câteva motive pentru care trebuie să îți faci un blog

motive sa iti faci un blogCu toate că există foarte multe teme articole de acest subiect țin să scriu și eu un articol deoarece sunt o persoană care a deschis recent un blog și astfel pot enumera motivele mele.

Devii mai deștept

Cu cât scriem mai mult cu atât abilitatea noastră de a scrie crește. Pe lângă aceasta, prin intermediul unui blog ne îmbunătățim vizibil vocabularul și totodată vom putea vorbi liberi, fără rețineri. Un blog te ajută practic să îți poți susține propriile păreri.

Te relaxezi

Personal mă relaxez foarte mult atunci când scriu. Pentru mine scrisul e singura artă la care mă pricep și astfel o folosesc ca o metodă de a evada din lumea asta care e atât cu bune cât și cu rele.

Îți faci prieteni

Persoanele care au bloguri sunt niște persoane cu care poți comunica. Din start există un subiect comun de discuție astfel încât vom putea purta o conversație fără probleme. Personal, cât am făcut blogging înainte, am cunoscut foarte multe persoane care mi-au devenit prieteni.

Devii cunoscut

Atunci când articolele tale chiar ajută pe cineva, încetul cu încetul devii tot mai cunoscut astfel încât poți avea un nume destul de răsunător în blogosferă. Un nume răsunător te poate ajuta să câștigi și bani, însă despre asta vom vorbi puțin mai jos.

Poți câștiga bani

În primul rând trebuie să menționez faptul că nu e deloc bine să ne facem un blog doar cu gândul de a câștiga bani. În cazul în care acesta este subiectul principal pentru care ne facem blog atunci cititorii vor observa asta în articolele noastre iar numele nostru nu va deveni răsunător așa cum spuneam mai sus. Totuși bloggerii mari ca Manafu sau Chinezu au ajuns să câștige foarte bine cu ajutorul blogului și astfel acesta a devenit și o sursă de venit. Banii se câștigă de cele mai multe ori prin intermediul advertorialelor și a vânzării de linkuri.

Așadar acestea sunt doar câteva din motivele pentru care trebuie să îți faci chiar acum un blog iar dacă vei alege să devii blogger atunci vei observa pe parcurs și alte avantaje.

 

 

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *