Cate ceva despre masini

soferAm zis de multe ori pe acest blog ca inca nu am permis deoarece nu sunt un pasionat al masinilor asa ca, prin urmare nu ma prea pricep la aceste vehicule. De asemenea trebuie sa fiu sincer si sa recunosc ca nu stiu mai nimic legat de tehnica si tehnologia masinilor, nu stiu principiile de baza si nu stiu ce masini sunt mai bune sau mai putin bune.

Un lucru il stiu sigur: vara nu folosesti anvelope iarna pentru ca nu ai nevoie. Eh, este si acesta un inceput nu ? Bine, cate putin mai stiu si eu deoarece fara sa vreau ma mai uit la tv pe Discovery la emisiunile acelea in care repara si se vand masini, ma mai joc Need For Speed sau vad cate un film care imi ofera un minim de cultura generala.

Totusi cu toate ca nu imi plac masinile, mi-as dori o masina. Imi doresc una pentru ca e foarte utila la casa omului si, cu toate ca prin oras ma pot deplasa cu bicicleta, daca vreau sa merg la bunici sau intr-o alta localitate mai indepartata nu prea pot face asta deoarece distanta e mare iar o masina m-ar ajuta mai mult.

De asemenea pentru ca vreau sa calatoresc, masina este la randul sau foarte de ajutor. In primul rand este mult mai confortabil sa mergi intr-o excursie cu masina ta decat sa stai la ocazie sau sa mergi cu un mijloc de transport in comun.

Un permis de conducere este foarte util si atunci cand vrei sa te angajezi deoarece sunt multe companii care au nevoie de un sofer astfel incat detinerea unui permis aduce un plus CV-ului atunci cand angajatorul il analizeaza.

Si totusi daca ar fi sa imi cumpar o masina tare mi-as dori sa imi cumpar o Dacie din simplul motiv pentru ca e o masina fabricata de catre noi, de catre romani si cu toate ca o mare parte din nou critica aceste masini eu cred ca o fac doar din orgoliu principiul daciile sunt masini naspa e total gresit deoarece Daciile sunt masini care se afla in topul vanzarilor in Germania asa ca eu cred ca acestia stiu sa aleaga o masina.

De asemenea mi-as dori ca viitoarea mea masina sa fie una cat mai incapatoare astfel incat sa am loc atat pentru familie cat si pentru a transporta diferite lucruri. Pentru mine masina perfecta ar fi un Mercedes Benz, din acela care dispune de un spatiu foarte mare in care poti depozita o multime de marfa. O astfel de masina ar fi perfecta deoarece cu ea as putea transporta tot felul de lucruri astfel incat si sansa de a gasi un loc de munca ar fi mai mare. De exemplu as putea transporta marfa pentru un magazin deoarece genul acela de masini chiar sunt folosite pentru aceasta activitate.

Totusi vara aceasta imi propun sa dau pentru permis astfel incat cu siguranta la sfarsitul sau voi sti mult mai multe lucruri despre masini si despre condus in general.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *