Casa viitorului

Salut, sunt Flavy si scriu pe laughroullet.com articole din diverse domenii, cum ar fi: muzica, sport, tehnologie si alte articole interesante. Arunca un ochi, poate o sa iti placa.

Oricum, astazi vreau sa vorbim putin despre casa viitorului. In secolul vitezei in care traim, toata lumea este conectata intr-un fel sau altul la tehnologie. Fie ca avem ultimul smartphone, un laptop performant sau un televizor ultra hd, toti luam contact cu tehnologie in fiecare zi. Ei bine, eu vreau sa va prezint o mica parte din casa viitorului, si anume usa de la intrare. Destul de vag, usa, dar daca o sa cititi o sa descoperiti cateva chestii foarte interesante.

Cercetatorii si oamenii de stiinta vor sa ne faca viata cat mai usoara, asa ca s-au gandit sa creeze iala care se deschide si se inchide cu ajutorul unei aplicatii de pe telefon. Eu cand am auzit am ramas putin uimit, chiar ma gandeam cum o sa deschid eu usa doar printr-un buton. Inainte de toate, sa va anunt ca aplicatie este disponibila atat pentru iOS cat si pentru Android si Windows Phone. Ei bine, aceasta iala desteapta va putea fi controlata doar printr-un singur buton de pe telefonul nostru. Se ataseaza la usa si are un mecanism destul de usor de inteles(o sa vedeti in videoul de mai jos).

De ce imi place extrem de mult inventia asta? Eu sunt o persoana destul de grabita si de multe ori ma intreb daca am lasat usa deschisa sau nu. Au fost dati cand m-am intors din drum si am constatat ca usa era deschisa. Odata cu aceasta aplicatie eu pot sa vad daca usa mea este sau nu deschisa, iar daca este eu o pot inchide de la distanta. Sa spunem ca dimineata plecati tarziu la scoala si ati uitat sa incuiati usa. Nu e problema, o puteti inchide chiar din curtea scolii sau din timpul orelor. De asemenea, aceasta usa minune este perfecta si pentru persoanele mai uituce. Cred ca ati patit sa uitati cheile pe undeva sau chiar sa le pierdeti. Odata cu aceasta usa a viitorului nici nu mai aveti nevoie de chei avand in vedere ca totul se controleaza de pe smartphone.

Va las mai jos videoclipul care va explica intocmai mecanismul acestei iale “destepte” si videoul de prezentare. Eu unul am fost rapit de aceasta si cu siguranta o sa ader si eu la acest sistem indata ce o sa imi permit, mai ales ca e nevoie de un anumit tip de usa. Nu va mai zic nimic, vedeti mai jos:

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *