Care este cel mai ieftin televizor Samsung pe care il poti cumpara

Nu toata lumea isi permite sa isi achizitionele ultimele modele de televizoare Samsung, Smart, cu diagonale foarte mari precum si cu niste specificatii si dotari care fac ca preturile acestora sa fie cat mai mari. De aceea mai exista prin magazinele online si cate un televizor Samsung ce poate fi cumparat pe bani putini, iar in randurile urmatoare va vom prezenta chiar cel mai ieftin televizor Samsung pe care il puteti cumpara.

Modelul LT22E390EW – televizor Samsung la 800 de lei

Poate ca nu ati fi crezut pana acum, insa exista chiar foarte multe televizoare Samsung al caror pret este mai mic de 1000 de lei. Iar un bun exemplu in acest sens este chiar modelul LT22E390 EW, un tv Samsung ce costa doar 820 de lei insa deseori poate fi achizitionat cu doar 700 de lei, atunci cand este inclus intr-o promotie anume. Pe scurt, performanta cu bani putini.

Este un tv Samsung cu specificatii interesante

Iar pentru ca vorbim despre un televizor Samsung ieftin, asta nu inseamna numaidecat ca specificatiile sale sunt rele. Ba chiar acesta ne-a uimiti cu o diagonala de 55 de centimetri precum si cu niste rezolutii Full HD ce vor fi apreciate foarte mult de fiecare data este vizualizat un film. De asemenea nu putem sa nu remarcam faptul ca rezolutiile sunt la fel ca a multor televizoare Samsung de top.

L522E390EW face parte din categoria de televizoare Samsung cu design atragator

Cu toate ca nu toata lumea tine cont de acest lucru, este totusi important ca un televizor Samsung sa aiba un design cat mai placut si mai atragator totodata. Asta deoarece televizorul trebuie sa dea cat mai bine in camera in care a fost asezat, astfel incat sa ofere un aer cat mai placut, mai modern si mai elegant in acelasi timp, pentru a-i incanta mereu pe proprietari dar si pe vizitatori.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *