Candva voi fi un specialist in branding si social media

Citeam pe diferite bloguri articole despre branding si social media si am observat ca sunt foarte faine aceste doua domenii si se leaga intre ele. De asemenea mai cunosc cateva persoane care chiar si-au gasit de lucru in social media fapt care m-a facut sa imi doresc sa vreau si eu sa fac acest lucru.

Astfel zilele ce urmeaza voi cauta sa imi procur niste carti legate de social media precum si de branding astfel incat sa ma documentez cat mai bine. De asemenea am mai gasit cateva bloguri romanesti dar si straine in care se scrie despre aceste domenii.

Ce imi propun ?

In doi – trei ani vreau sa ma prezint drept un specialist in branding si social media astfel incat prin CV-ul meu sa imi pot gasi foarte usor un loc de munca in online. De asemenea vreau sa imi dezvolt o mica firma tot online care sa se ocupe de aceste doua domenii. Mai exact sa promoveze diferite firme/site-uri pe facebook creandu-le o pagina de facebook si administrand-o cat mai bine dar si sa ofere consultata in legatura cu alegerea unui nume brandabil de domeniu.

Totodata vreau sa invat sa creez logo-uri cat mai frumoase astfel incat sa pot oferi servicii cat mai complete de design.

Eh, frumoase vise.. sper insa sa imi indeplinesc toate aceste obiective.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *