Cam cati bani ar trebui sa faci pe luna pentru a fi fericit?

Este una dintre cele mai mari intrebari pe care le am. Nu sunt genul de om care alearga dupa bani ci chiar sunt de parere ca adevarata fericire vine de la lucrurile mici, de la gesturile frumoase facute din suflet si de la chestiile simple. Si totusi, fara bani nu prea poti trai, ca ai nevoie de un acoperis, de haine, de carti si de ceva sa mananci.

Nu am un job si nu prea imi propun sa ma angajez in acest an, de fapt o voi face doar daca as gasi un post de bibliotecar liber, asta chiar mi-ar placea la nebunie. Sa stau intre carti si sa am si internet sa pot scrie pe blog si sa fac tot ce imi place. Totusi mai castig si eu niste bani, poate undeva in jur de 800 de lei, difera de la o luna la alta. Si pentru acest moment mi-e suficient.

Ma gandesc insa ca in acest an sa fac ceva, cumva, si sa reusesc sa castig ceva mai mult, gen sa imi sporesc venitul la 1200 de lei sau 1500. 1500 ar fi ceva frumos de tot insa nu sunt sigur daca voi reusi. Sper totusi sa imi iasa si, sunt de parere ca, cu banii astia lunar, as putea strange ceva pentru ca mai apoi sa gandesc la cai verzi pe pereti.

Voi cat credeti ca e suficient sa castigi lunar?

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *