Cadouri pentru femei, 8 Martie

Niciodată nu m-am priceput la cadouri. Nu se leagă de mine iar când trebuie să aleg un cadou umblu tot orașul o zi întragă și nu prea știu ce să aleg. Ajung în final să caut sfaturi pe Google și să cumpăr ceva de pe net deoarece e mai ușor de navigat. De asemenea tot de pe net pot cere și consultanță astfel încât alegerea să fie cât mai bună dar și cât mai ușor de făcut.

Mâine e 8 Martie și am multe prietene, o mămică pe care o iubesc precum și o iubită la care țin foarte mult. Cu toate că gestul contează cel mai mult trebuie să găsesc câte un cadou pentru fiecare. Nu îmi place să dăruiesc flori deoarece acestea se ofilesc în scurt timp și vor fi aruncate. Astfel prefer cadourile care rămân ca amintire deoarece au o valoare sentimentală foarte bogată.

Astfel în seara asta am reluat mult prea monotna muncă de a căuta cadouri. Am luat site cu site de pe Google și am tot navigat printre produsele care mi s-au tot afișat în fața ochișorilor mei verzi pe care-i consider destul de frumoși – hehe moment de modestie – după puțin timp am găsit un site destul de interesant.

Femeile au un ”fix” al lor – sper că nu a sunat urât asta pentru că nu asta a fost intenția mea – în legătură cu aspectul lor. Astfel de ce să nu caut niște produse cosmetice deoarece cadourile utile, care pot fi folosite la ceva anume, fac parte din cadourile mele preferate. Așadar am început să caut câte un produs pentru fiecare femeie specială din viața mea. Mamei mele îi place să fie mereu modernă și să aibă o frizură cât mai plăcută. Mă gândesc să îi cumpăr un tub de gel finish pentru a fi mereu la modă în ceea ce privește coafura.

Pot spune așadar că mi-am luat o grijă de pe cap. Acum nu mai trebuie decât să mă uit după alte câteva cadouri pentru celelalte domnișoare care cel mai probabil au așteptări de la mine. Cred că voi căuta tot pe pagina unde am găsit gelul deoarece pare de profil astfel încât e un pas făcut cu dreptul.

În legătură cu gelul respectiv, voi citi instrucțiunile și dacă e compatibil atunci probabil îl voi încerca și eu deoarece tare mari probleme îmi face al meu păr creț care stă mereu doar cum vrea el. Poate că un gel mai profi l-ar îmblânzi și l-ar face să stea exact cum îmi place și mie. Totuși mă voi uita pe site-ul respectiv deoarece dispune de o gamă largă de produse care cu toate că este un site dedicat în special femeilor poate găsesc un mic cadouaș și pentru mine. Zic asta pentru că obișnuiesc să îmi ofer cadouri mie. Poate că sună puțin ciudat însă mă mai încânt cu câte o carte, un breloc sau de ce nu.. cu câte ceva de îmbracat.

Așadar când aveți un cadou de făcut atunci uitați-vă și la ofertele de pe internet pentru cosmetice deoarece de multe ori acestea sunt cadoul ideal.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *