Ca fata e mai usor sa faci bani, numai sa arati bine

Intram curand in 2016 si, chiar daca teoretic criza s-a cam terminat de ceva timp, apare tot mai des problema lipsei banilor insa mi se pare ca parca mai loviti de situatie sunt barbatii, pentru ca atunci cand esti femeie te descurci mult mai usor. Pe langa faptul ca acestea demonstreaza deseori o abilitate demna de invidiat in ceea ce priveste strangerea de fonduri precum si economisirea lor, sursele de bani pentru acestea sunt mult mai mari decat ale barbatilor.

Nu este nevoie de experimente sociale pentru a demonstra acest lucru ci se poate vedea foarte bine doar dupa o analiza la prima vedere a unui site de joburi, oarecare, pe care veti vedea ca in principal sunt vizate femeile, acestea fiind mult mai cautate pentru posturile de lucru disponibile decat cele pentru barbati, iar acesta este cu siguranta un argument destul de bun pentru a afirma faptul ca e mai usor sa faci bani ca femeie.

Totodata, femeile se mai bucura de o facilitate pe care baietii o intalnesc mai rar, sau poate chiar deloc. Mai exact, acestea cand nu isi gasesc un loc de munca simplu, obisnuit, pot apela la un videochat pentru femei, asta mai ales daca se mandresc cu un aspect fizic de invidiat, locuri de unde am auzit ca se castiga mai mult decat foarte bine, iar asta cu siguranta poate motiva pe oricine sa-si dea demisia pentru a se angaja la un videochat.

Mai mult decat atat, am citit foarte multe articole in care se spunea ca in cazul unui videochat se pune foarte mult accent pe confidentialitatea angajatelor astfel incat nu i se va afla niciodata identitatea unei fete angajate la videochat decat doar daca ea confirma acest lucru, ceea ce ma gandesc ca totusi nu este permis de catre contractul de munca.

De asemenea, chiar daca multi internauti au pareri diferite, eu consider ca acest job, sau aceasta slujba, depinde cum doriti sa o numiti, este mai mult decat un job decent care, in ciuda faptului ca oamenii sunt destul de putin inchisi la capitolul orizonturi, videochatul este un job obisnuit precum este si cel de vanzatoare intr-un supermarket, banker doctor sau nu mai stiu eu ce alte joburi mai sunt in lumea asta mare si plina de prejudecati una mai gresita decat cealalta.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *