Bucataria perfecta

O bucatarie perfecta nu e chiar atat de greu de intretinut. Atata timp cat exista ordine nu e musai sa fie plina de elctronice care mai de care mai performante cu care sa realizezi nu stiu ce mancaruri si cu care sa transformi legumele in delicatese. De asemenea atata timp cat exista ordine si curatenie o bucatarie poate fi foarte usor ideala.

In primul rand daca bucataria contine un cutit, cateva linguri si furculite, o masa, un scaun si farfurii poate fi folosita in mod decent, adica o persoana poate lua masa in mod obisnuit si cumsecade.

De asemenea nu e nevoie de prea multe electronice ca sa poti utiliza decent bucataria. Bineinteles ca nu exista bucatarie (normala) fara de frigider si aragaz deoarece acestea sunt utilizate in mod constant pentru a se pregati mancarea si pentru a se mentine hrana si pentru a doua zi, in cazul in care aceasta a fost preparata in cantitati mai mari.

Mobilierul nu trebuie sa fie prea sofisticat. Eu consider ca o masa mare (cat sa poata manca vreo 6-8 persoane de la ea in cazul in care avem si musafiri) si cateva scaune, care pot fi aduse si din celelalte camere, sunt de ajuns. Apoi un dulap cu mai multe rafturi si compartimente poate gazdui toate instrumentele dar si alimentele care se gasesc printr-o bucatarie (zahar, sare ulei, condimente etc.).

Personal tin foarte mult la curatenia dintr-o bucatarie. Astfel cred ca o fata de masa de un alb impecabil va oferi un aer sofisticat si placut bucatariei. Aceasta impreuna cu niste prosoape albe si cu o curatenie realizata ca la carte va ajuta bucataria sa fie curata luna iar vizitatorii cu siguranta vor fi impresionati de bucataria impecabila.

Acelasi lucrur se poate face in fiecare camera. Atat atimp cat aceasta este curata iar mobilierul si restul obiectelor din camera sunt asezate in mod corect aceasta va oferi un aer foarte placut. De asemenea daca se creeaza impresia de camera spatioasa, aceasta va fi si mai placuta. Astfel se poate avea o casa primitoare si moderna fara prea multe cheltuieli ci doar cu putina atentie oferita ingrijirii acesteia.

Asadar daca doriti sa se simta bine cei care va sunt vizitatori dar chiar si voi insiva, incercati sa creati o atmosfera cat mai placuta in casa prin simpla adaugare de lenjerii si perdele albe precum si prin amplasarea corecta a mobilierului indiferent de valoarea acestuia.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *