Bravo FC Botosani

Botosanenii chiar stiu sa joace fotbal. Azi, 23.03.2014 au demnonstrat inca o data ca merita sa ramana in Liga 1. Cu toate ca au fost condusi o repriza intreaga cu 1 – 0 prin golul fostului stelist Nicolae Dică din minutul 9, gol marcat din penalty. Pana la sfarsitul reprizei nu s-a mai intamplat nimic care sa modifice scorul de pe tabela insa dupa pauza botosanenii mei au revenit cu picioarele pe pamant si s-au impus.

Primul gol al moldovenilor a fost marcat tot din penalty de catre Vasvari in minutul 52 si astfel scorul a devenit 1-1 iar botosanenii aveau deja un punct. Nu s-au multumit doar cu atat iar in minutul 57 Hadnagy a marcat pentru scorul de 2-1.

Meciul a fost destul de strans mai ales pentru faptul ca cei de la Constanta au avut un om in minus dupa eliminarea lui Mitrita din minutul 53. FC Botosani a profitat de acest avantaj si astfel a dominat aceasta repriza a doua. Pentru a-si asigura victoria, cu un minut inainte de a se anunta prelungirile Stojkov a marcat pentru scorul de 3-1 si astfel botosanenii si-au asigurat victoria. Un minut mai tarziu arbitrul a mai aratat un cartonas rosu, tot unui jucator de la Viitorul, Marin.

Prin aceasta victorie, moldovenii si-au asigurat un avans destul de mare fata de primul loc care duce la retrogradare de 9 puncte si astfel toti botosanenii spera ca si in sezonul urmator sa fie tot in prima liga. Urmatorul meci se joaca la Bucuresti cu fruntasa Steaua astfel incat sperantele obtinerii punctelor este destul de mica.

Hai FC BOTOSANI!

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *