Bine te-am gasit vacanta

Dupa cum bine stiti, ieri s-a dat ultimul examen din sesiunea de bacalaureat iunie-iulie 2014 asa ca si eu am fost printre acei elevi care s-au aflat cu o ciorna si o foaie de examen in fata insa in acest articol nu voi vorbi de saptamana care tocmai se incheie, deoarece o voi face intr-un articol anterior.

Ieri la amiaza am ajuns si eu acasa si, plecand, mi-am amintit si eu cum e sa fii in vacanta, cu toate ca teoretic ma aflam in vacanta inca din mai.

Primul gand cu care am venit acasa a fost acela ca in urmatoarele cateva zile sa ma relaxez si sa uit de toate grijile, cel putin pentru o zi doua. Asta deoarece am avut o saptamana plina si cu toate ca nu m-am stresat prea mult, a fost totusi o saptamana obositoare.

Astfel imediat ce am ajuns acasa si i-am imbratisat pe ai mei, ca tare dor imi era, nu mi-am dorit nimic altceva decat sa ma asez intr-unĀ fotoliu cu masaj si sa ma cufund in el pana adorm. Din pacate nu am dispus de un asemenea tratament insa m-am bucurat de canapeaua mea destul de confortabile, de laptopul din brate precum si de compania parintilor mei la un pahar de vin.

Totusi daca as fi dispus de un fotoliu de masaj cu singuranta ar fi atat de relaxat incat in primele 15 minute as adormi ca un copilas.

Pentru a ma relaxa, zilele acestea nu voi depune prea mult efort pentru a face ceva ci doar voi asculta muzica, voi citi si ma voi plimba cu bicicleta. Totodata vor fi si iesiri de seara cu prietenii de aici ca imi era tare dor de serile de vara petrecute cu ei pe strazi, prin parc sau pe la terase.

Totusi imediat ce incepe saptamana viitoare si aflu rezultatele de la bac ma apuc serios de treaba in ceea ce priveste acest blog, si voi scrie mult mai mult pe el, bineinteles. De asemenea ma voi ocupa mult mai mult si la promovarea sa insa mai vreau sa imi deschid inca un blog de carti, deoarece in aceasta vacanta vreau sa citesc cat mai mult si pentru ca imi place sa scriu, voi scrie despre ceea ce voi citi. Pare o idee buna nu ? Mie asa mi s-a parut, acuma sper si sa fie.

Voi cum aveti de gand sa va petreceti vacanta si cum va relaxati ?

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *