Barbatul perfect

Cu toate ca la noi prototipul barbatului perfect, din privinta unora, e acela care e mai toata ziua la barul din cartier si care acasa pe doua carari dupa ce a baut tot salarul nevestii sale care merge la lucru, face mancare, curatenie si mai are grija si de copii, ei bine acesta nu este barbatul perfect ci un om care a esuat in viata.

Barbatul perfect e acela care este capabil sa aiba grija de familie atat din punct de vedere financiar dar si din punct de vedere sentimental. De asemenea aceasta trebuie sa fie capabil sa stea la carma casei de care bineinteles ca trebuie sa aiba grija.

Acesta trebuie sa se priceapa la toate. Trebuie numaidecat sa aiba scule electrice deoarece intr-o casnicie acestea sunt strict necesare. Mereu se va strica o priza care trebuie reparata iar daca atunci cand se strica sotul va suna la un electrician isi va face o imagine proasta in fata sotiei. Prizele se strica, becurile se mai ard iar unele triple mai iau foc insa acestea pot fi reparate. De asemenea atunci cand ai copii acestia au mereu nevoie de ajutor deoarece isi doresc tot mai multe lucruri si astfel apeleaza la tata.

Atunci cand ai copii improvizezi cat mai multe lucruri pentru ca acestia sa se simta bine. Cine nu a vrut o casa in copac atunci cand era copil ? Ei bine poate ca o casa in copac este mult prea periculoasa pentru un copil insa o casuta de lemn in curtea din spate nu este ceva imposibil de realizat, mai ales atunci cand tata are mai multe scule cu care poate realiza aceasta casuta.

Un barbat care va fi un mester in gospodarie va fi si un bun model pentru copii care vor invata ca trebuie sa fie mai atenti cu obiectele deoarece acestea se pot strica iar cand se strica nu le vor arunca deoarece stiu ca se pot repara.

De asemenea un barbat care detine o trusa de scule va arata faptul ca este un barbat inteligent dar si responsabil in acelasi timp. Totodata acestea vor arata si latura grijulie a sotului care incearca sa aiba grija cat mai bine de casa sa.

Sper ca am reusit in acest articol sa va arat cum as vrea sa fiu eu in viitor. Un asemenea sot, consider eu, reuseste sa isi faca intreaga familie sa fie fericita. Acesta este un adevarat stalp al familiei capabil sa tina pe umeri toate problemele si grijile acesteia astfel incat restul membrilor sa fie lipsiti de griji si fericiti.

Trist este ca un astfel de om este bun astfel incat este luat de prost. Putine femei mai stiu sa aprecieze un astfel de barbat cu toate ca ele sustin contrariul. Acestea nu isi doresc un astfel de sot ci isi doresc mai mult o viata mai palpitanta, mai interesanta. Tin sa mentionez faptul ca exista si foarte multe exceptii insa eu consider ca acest tip de femei predomina.

Voi cum vedeti barbatul perfect ?

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *