Bani din blog, advertoriale

Toată lumea caută cum se fac bani din bloguri astfel încât am ajuns să avem o blogosferă falsă, cu oameni falși care nu scriu decât pentru a câștiga ceva bănuți. E trist când nu apreciezi arta scrisului în sine și scrii doar pentru a mai câștiga ceva bani pe care să îi dai pe prostii.

Sunt însă și bloggeri care tot spun că ei scriu din plăcere și că nu vor accepta să scrie un advertorial însă la prima ofertă sunt în extaz. Nici asta nu îmi place. Și eu sunt blogger însă nu promit că nu voi posta câte un advertorial pe blog deoarece aș minți. De fapt, voi scrie advertoriale pe blog deoarece dispun de un PR3 drăguț, sunt elev și am nevoie de bani pentru școala și pentru mine. De asemenea blogul meu este găzduit de o firmă pe care o plătesc și am un domeniu pe care îl plătesc. Am un abonament de internet mobil pe care la rîndul său îl plătesc.

Astfel cea mai bună metoda de a caștiga bani din blog sunt advertorialele. Pentru cei care nu știu.. advertorialele sunt articole scrise de către blogger sau advertiser, publicate pe blogul personal care vor conține un link sau mai multe către acesta. Astfel printr-un singur articol pot primi undeva la 40 de lei, bani care mi-ar asigura aproape internetul pentru o lună de zile. Deci de ce nu aș scrie un advertorial ?

În niciun caz nu voi scrie doar advertoriale deoarece îmi respect cititorii și vreau să le ofer conținut original și de calitate. Astfel vreau ca cei care ajung pe blogul meu, după ce pleacă, să fi învățat ceva și să aștepte cu nerăbdare noi articole deoarece chiar vor să învețe chestii noi și faine.

Așadar dacă ai un blog cu PR și mai dorești să cîștigi și niște bani atunci singura soluție sunt advertorialele, publicate după bunul simț.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *