As vrea sa fiu un aventurier

Vara aceasta nu as vrea sa mi-o petrec pe toata acasa. An de an nu am mers de la bunici si am constientizat faptul ca am 18 ani si nu am evadat din Nord Estul tarii, ceea ce pentru mine nu este deloc placut. Stiu sigur ca Romania este o tara foarte frumoasa si are o multime de orase in care trebuie sa merg cel putin o data pentru a le vedea maretia.

Poate ca bani de transport – cu trenul bineinteles ca e mai placut – as avea insa cazarea este cea care ma face sa nu-mi permit sa plec din micul Boston in alte orase mai mari.

Vara aceasa am vrut sa merg de 1 Mai la mare si cu toate ca nu am reusit, din nou, mi s-a intiparit o idee in minte. Ei bine de 1 mai toata lumea merge la mare, inafara de mine, si va zic eu sigur ca nu toti se cazeaza pe la hotele sau pensiuni. Astfel mi-a venit si mie ideea pentru la vara.

Daca nu ati inteles nimic atunci tin sa va luminez eu. La vara vreau sa merg cu cortul. Nu stiu sigur cat m-ar costa un cort insa stiu ca ma va ajuta sa pot calatori si sa nu ma cazez la vreun hotel ci sa dorm in mijlocul naturii protejat de un cort. Poate ca nu mi-as permite sa imi cumpar un cort insa am vazut mai nou site-uri care pune la dispozitie corturi pe care le-as putea inchiria, ceea ce m-ar costa mult mai putin. Un astfel de site este si www.tentevent.ro unde gasim mai multe oferte atat pentru corturi mici pentru excursiile pe care mi le propun eu cat si pentru evenimente care vor organizate in aer liber.

Sunt sigur ca un cort este cea mai buna achizitie. In primul rand pentru o vacanta la mare sau chiar la munte nu trebuie decat sa platesti transportul iar cu legitimatia de student sau de elev pretul unui bilet de tren nu este deloc mare astfel incat as putea sa am o multime de excursii la preturi foarte mici. De asemenea mai nou la evenimente pe langa locurile de parcare se amenajeaza si locuri de instalare a corturilor ceea ce din nou este foarte fain, deoarece nu va trebui sa imi caut singur locul unde sa campez. Sau ca sa va fac o alta imagine a dormitului in cort: ce e mai frumos decat un foc in fata cortului si o melodie cantata la chitara?

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *