As vrea o casa de vacanta

Vine vara iar excursiile si concediile petrecute la mare distanta de casa sunt in voga. Inca nu se pleaca la mare deoarece e destul de rece afara insa la munte, excursiile sunt mereu placute.

Mereu am admirat acei oameni care au cabane la munte deoarece mi se pare o metoda excelenta de a te relaxa.

Acum inca nu am casa mea insa pe viitor tare mi-as dori sa imi construiesc sau sa imi cumpar o casa la munte. Am un avantaj chiar: bunicii mei locuiesc la munte, padurea fiind la doar 2 minute de mers pe jos. Si sincer sa fiu, in vacantele de vara cand merg la ei, ma simt tare bine citind o carte in padure, in liniste si aer curat.

Daca ar fi sa imi fac o casa acolo as vrea ca aceasta sa fie din lemn. Am gasit un site numit case-din-lemn.eu unde am vazut destul de multe modele de case care m-au atras.

Avantajul este ca acestia se ocupa si de constructia caselor din lemn astfel incat as sti ca viitoarea mea casa e pe maini sigure si va fi construita asa cum trebuie. De asemenea o casa nu e o cusca pentru catel pe care sa o construiasca stapanul ci trebuie construita cat mai bine deoarece nu vrem ca dupa cateva luni sa ramanem fara acoperis.

De asemenea mi-as dori o casa din lemn deoarece aspectul acestora este foarte placut astfel incat prin simpla sedere intr-o astfel de casa te vei relaxa. Aceasta nu trebuie sa fie mare deoarece doua camere plus o bucatarie, o camara si un hol ar fi mai mult decat de ajuns. Totodata aceasta ar mai trebui sa aiba si o terasa deoarece, fiind la munte, sigur va fi un peisaj destul de placut si superbe ar fi diminetile incepute cu o cafea si o carte pe terasa.

 

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *