As fi un electrician bun

De cand cu articolele legate de instrumente electrice si alte chestiute din acest domeniu a inceput sa imi placa tot mai mult mecanica. De fiecare data cand ajung acasa intru la tata in magazie si ma joc cu sculele pe care le are el. Ba repar bicicleta, ba o stric.. ca doar asa se invata meserie nu ?

Adevarul e ca inca sunt destul de stangaci insa cred ca indemanarea e ca mersul pe bicicleta, se invata exersand. La vara am de gand sa imi cumpar o noua bicicleta si, de cuminte ce sunt, sunt sigur ca o voi face in asa fel incat sa-mi placa mie. Astfel voi schimba piesele, voi adauga chestii noi pana rezulta bicicleta viselor mele.

Singura mea mea problema este ca nu am sculele necesare. Am vazut insa ca exista posibilitatea de inchiriere echipamente si ma gandesc ca as iesi mult mai avantajos deoarece daca ar trebui sa le cumpar m-ar costa mult mai multi bani, si nu prea imi doresc asta.

Totusi ar trebui sa fac rost si de un certificat energetic deoarece nu vreau sa fiu ca Nea” Gigi de la 2, adica un ciubucar cum se spune la noi in Moldova.

Acum ca sunt nevoit sa ma gandesc si la o facultate la care sa merg dupa terminarea acestui an, cu siguranta voi lua si profilele tehnice in calcul. Ma gandesc ca aceasta meserie de mecanic este chiar foarte fain iar satisfactia pe care o ai dupa ce ai reparat un anumit obiect trebuie sa fie foarte mare.

De asemenea, dupa cum spuneam si in articolele anterioare, barbatii de azi nu mai sunt la fel de priceputi ca cei dinainte astfel ca oricand se strica ceva apeleaza la o persoana specializata in domeniu. Astfel tuturor li se strica masinile sau cate o priza prin casa si multi dintre ei nu stiu ce sa faca iar eu, in ipostaza de mecanic, am cel mai mult de castigat.

Cel mai fain la aceasta meserie e ca iti castigi si clienti fideli care vor apela mereu la tine cand au probleme. Astfel incat atunci cand li se strica ceva nu va mai zice sotia suna-l pe mecanic ci va zice suna-l pe Adi, ceea ce mi se pare o chestie tare faina.

Asadar daca doresti sa fii un barbat care isi impresioneaza zilnic nevasta cu priceperea sa atunci fa-te electrician deoarece cu siguranta va fi incantata atunci cand va vedea cat de priceput esti.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *