Ar trebui sa merg mai des pe la Suceava

Dupa cum bine stiti sunt un mandru botosanean, un oras foarte aproape de Bucovina.. o regiune pe care o admir foarte mult. Totusi in ciuda distantei destul de mici care se afla intre Botosani si Suceava, nu reusesc sa merg prea des in acest oras. Daca as folosi drept motive timpul si banii ar fi probabil absurd, deoarece cu 25 de lei pot vizita acest oras o zi intreaga iar seara sa ma intorc inapoi acasa la mine.

Am constientizat acest lucru recent si sunt foarte dezamagit de mine pentru ca stiu ca odata ce voi pleca la Iasi, posibilitatile de a vizita Suceava vor fi si mai putine deoarece acum timpul si banii chiar devin o reala problema.

In primul rand voi incerca sa merg la un blogmeet organizat in suceava deoarece mare mi-ar fi placerea sa cunosc bloggeri noi de la care as avea atatea de invatat. Cu siguranta in urmatorul timp voi incerca sa iau legatura cu mai multi bloggeri suceveni si sa le propun sa organizeze un blogmeet la care sa particip si eu sau, de ce nu, sa organizam un blogmeet comun impreuna cu bloggerii botosaneni. Va dati seama ce frumos ar iesi ?

De asemenea as vrea sa merg pe la diferite evenimente organizate in acel oras deoarece este un oras mare si cu siguranta si evenimentele sunt pe masura. Totusi daca as reusi sa atrag atentia unor oameni mari ai acestui oras stiu ca as putea realiza niste colaborari tare frumoase si placute.

Vreau de asemenea sa particip la cat mai multe targuri indiferent ce scop au acestea. Imi justific dorinta prin faptul ca la aceste targuri as putea invata ceva nou sau chiar mi-as putea gasi un job nou si sa imi gasesc un loc de munca in Suceava ar fi chiar foarte fain. Sunt sigur ca trebuie sa existe cel putin un organizator targuri Suceava care sa imi ofere ceea ce caut eu.

Astfel voi incepe cu abonarea la cat mai multe bloguri sucevene, pagini de Facebook dedicate orasului precum si prin citirea site-urilor locale de stiri care ar putea anunta probabile viitoare evenimente la chiar cu siguranta mi-ar face mare placere sa pot participa. De asemenea voi incepe sa imi fac o lista cu monumentele si alte obiective turistice pe care ar trebui sa le vad atunci cand merg in Suceava, adica in viitorul foarte apropiat deoarece sunt mai mult decat nerabdator.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *