Apa este cea mai importanta

Este uimitor cum primim niste sfaturi atat de pretioase zilnic insa, in ciuda acestui fapt, nu le respectam niciodata si continuam sa traim intr-un stil nesanatos fara sa ascultam de cei din jurul nostru. Iar ca sa pot sustine argumentul din prima fraza a articolului va intreb de cate ori ati auzit la TV sau la radio sa consumati cel putin 2 litri de apa pe zi si de cate ori ati tinut cont de acest sfat?

Chiar daca mi-as dori sa ma insel, sunt sigur ca foarte multi dintre voi ati auzit recomandarea la TV insa de putine ori ati si pus-o in practica, insa sper totusi ca prin acest articol voi mai deschide ochii catorva persoane care sa inceapa sa consume mai des apa precum si alte lichide cat mai sanatoase.

Un bun exemplu pentru principiul ca apa iti da putere, deci este foarte importanta, pot fi chiar eu care consum destul de des apa la birou. Sincer, chiar daca poate ca multe persoane au pe birou mai degraba un dozator de cafea si multe multe cesti pline sau golite deja pentru a primi energie, eu unul simt ca parca apa reuseste sa ma faca sa ma concentrez mai bine si astfel reusesc sa muncesc mai mult si mai cu spor, fara sa ma simt obosit sau plictisit de activitatea pe care o derulez. Astfel cred ca trec mult de cei 2 litri recomandati zilnic.

De aceea apreciez foarte mult acele cladiri unde, atunci cand mergi sa rezolvi niste probleme precum ar fi niste acte sau alte chestii asemanatoare, gasesti dozatoare apa pentru vizitatori pe care le vei iubi cu siguranta mai ales in zilele caniculare de vara cand nu iti doresti nimic mai mult decat un pahar sau chiar mai multe cu apa rece ca gheata care sa iti dea putere sa lupti impotriva caniculei.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *