Am vazut Need For Speed: Inceputuri

Nu sunt un mare fan al filmelor cu masini si nici macar al masinilor in general insa la rugamintea unui coleg am tras o fuga pana la Mall sa vad in premiera filmul Need For Speed: Inceputuri, in 3D, un film cu masini de doua ore.

Cu siguranta toata lumea a auzit de Need For Speed chiar daca nu au jucat jocul. Totusi tin sa fiu putin rautacios si sa spun ca nu cred ca acest film merita numele de NFS deoarece nu prea are mare legatura cu jocul. Nu sunt prea multe curse, povestea nu incepe ”de la 0” daca pot spune asa, astfel incat personajul principal sa inceapa cu o masina slabuta si sa ajunga mare campion de curse.

Exceptand paragraful meu rautacios de sus, pot spune ca filmul nu a fost deloc rau, mai ales pentru mine care nu ma pricep la masini si nu am stiut cand si cum nu a fost pe bune. Povestea este una destul de misto care te captiveaza astfel incat esti curios ce se intampla mai departe.

Personejele sunt bine jucate si mi-a placut mult faptul ca sunt cateva momente in care razi cu lacrimi.

Finalul este unul cam neasteptat insa probabil a fost asa deoarece au in plan sa faca si o partea a II-a, Sfarsituri – cred- , insa acesta e doar un mit.

Efectele 3D nu sunt chiar uimitoare insa calitatea imaginilor este foarte buna la fel si cea a sunetului, bine meritele i se cuvin salii de cinema.

Totusi va recomand cu mare drag acest film si cel putin mie nu mi-a parut rau ca am dat 15 lei sa il vad la cinema. Vizionare placuta!

 

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *